Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε καλή εμφάνιση στο Diamond League στο Μονακό καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,66 μέτρα.

Καλή εμφάνιση από την Κατερίνα Στεφανίδη στο Μονακό- 3η με 4,66μ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί και στον τελικό της σειράς Diamond League στο επί κοντώ γυναικών που θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε καλή εμφάνιση στο Diamond League στο Μονακό καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,66 μέτρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε στη δράση μετά τον τελευταίο της αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Έδειξε σε καλή κατάσταση εν όψει της πρόκλησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου. Εκεί που θα ταξιδέψει ως υπερασπίστρια του τίτλου της πριν από τέσσερα χρόνια στο Βερολίνο. Στον τελευταίο της αγώνα λοιπόν, στο Πριγκιπάτο πέρασε τα 4,66μ., ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,76μ. Η άλτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε από τα 4,51μ. που πέρασε με την πρώτη και στη συνέχεια υπερέβη τα 4,66μ. με την τρίτη της προσπάθεια, πριν πάει ο πήχης στα 4,76μ. Να θυμίσουμε ότι το φετινό της ρεκόρ είναι 4,70μ. που πέτυχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Με την 3η θέση προκρίθηκε και στον τελικό που θα γίνει για στη Ζυρίχη στις 7 Σεπτεμβρίου. Πάντως οι τρεις πρώτες θέσεις κρίθηκαν με διαφορά προσπαθειών τα 4,66μ., αφού καμία δεν μπόρεσε να περάσει τα 4,76μ. Νικήτρια ήταν η Αυστραλή Νίνα Κένεντι που υπερέβη τα 4,66μ. με την πρώτη και δεύτερη ήταν η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που πέρασε το ύψος αυτό με τη δεύτερη.

Αποτέλεσμα- Επί κοντώ

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία