Άλμα εις ύψος
Η Τατιάνα Γκούσιν έκανε καλή εμφάνιση στο μίτινγκ του Κλάντνο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε το 1,89μ. στο ύψος, που είναι φετινό ρεκόρ.

Η Τατιάνα Γκούσιν φετινό ρεκόρ στο ύψος στο Κλάντνο- Μέτριες εμφανίσεις Αναγνωστοπούλου, Τζένγκο

Ο επόμενος αγώνας για την Τατιάνα Γκούσιν είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τατιάνα Γκούσιν έκανε καλή εμφάνιση στο μίτινγκ του Κλάντνο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε το 1,89μ. στο ύψος, που είναι φετινό ρεκόρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν βελτιωμένη, λίγες ημέρες πριν αγωνιστεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα. Εκεί που θέλει να διεκδικήσει μια καλή επίδοση που θα τη φέρει ψηλά στο ράνκινγκ, ώστε να βρίσκεται στις 32 άλτριες που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν.

Στην Τσεχία ξεκίνησε τον αγώνα της από το 1,78μ. που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη το 1,84μ., με την πρώτη το 1,87μ. και υπερέβη το 1,89μ. με τη δεύτερη προσπάθεια. Μετά δοκίμασε στο 1,91μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Κατέλαβε τη 2η θέση στον αγώνα, πίσω από την Ουκρανή Ιουλία Τσουματσένκο που πέρασε το 1,91μ. Τρίτη ήταν η Λιθουανή Ούρτε Μπαϊκστίτε με 1,87μ.

Η άλτρια της Ιωάννας Σιώμου είχε φετινό ρεκόρ 1,88μ. που είχε πετύχει στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Επίσης, πριν από λίγες ημέρες στο μίτινγκ στην Πράγα είχε περάσει το 1,87μ. Τώρα από την Τσεχία θα μεταβεί στη Ρουμανία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή για τους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξάγονται 18-19 Ιουνίου. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, η οποία μετείχε στο Κλάντνο στη δισκοβολία. Έριξε 56,81μ. και πήρε την 3η θέση. Οι βολές της ήταν κατά σειρά: 54,17μ., άκυρη, 53,22μ., 56,19μ., 55,12μ., 56,81μ. Πρώτη ήταν η Βραζιλιάνα Ιζαμπέλα Ντα Σίλβα με 60,56μ. και δεύτερη η Δανή Λίζα Μπρι Πέντερσεν με 58,69μ. Τόσο η Αναγνωστοπούλου, όσο και η Ελίνα Τζένγκο έκαναν μέτριες εμφανίσεις. Η νεαρή ρίπτρια, που στα τέλη Μάη στην Οστράβα έριξε μεγάλη βολή στον ακοντισμό με 65,40μ., έμεινε στα 50,58.μ Είχε πρόβλημα, καθώς έκανε δύο άκυρες και στην τρίτη προσπάθεια με τα 50,58μ. δεν μπήκε στην τελική οκτάδα για να έχει δικαίωμα άλλων τριών βολών. Κατέλαβε την 10η θέση.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία