Έπταθλο
Η Στέλλα Τζικανούλα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Θα πάρει μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που θα γίνουν στη Λήμνο.

Η Στέλλα Τζικανούλα άρχισε τις προπονήσεις και αγωνίζεται στους Αιγαιοπελαγίτικους

Η Στέλλα Τζικανούλα έκλεισε τη φετινή σεζόν με καλύτερη επίδοση στο έπταθλο τους 5.331β. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων στην Πάτρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Στέλλα Τζικανούλα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Θα πάρει μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που θα γίνουν στη Λήμνο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει αποφασίσει να στηρίξει τους αγώνες που θα γίνουν 8-9 Οκτωβρίου στη Μύρινα και τον σύλλογό της ΑΟ Μυκόνου. Θα κάνει ύψος και ακόντιο. «Μπήκαμε νωρίτερα. Θα κάνουμε ένα κύκλο προπονήσεων τις επόμενες δύο εβδομάδες για να αγωνιστεί στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες. Θα μπει στο ύψος και τον ακοντισμό και αν χρειαστεί και σκυτάλη για τον ΑΟ Μυκόνου. Μετά τη φετινή σεζόν ηρέμησε η Στέλλα και έχει ξεκινήσει με όρεξη για τη νέα χρονιά. Ο μεγάλος στόχος είναι ένα ατομικό ρεκόρ. Πιστεύω ότι αν βρεθούν οι συνθήκες η Στέλλα μπορεί να κάνει μεγάλο ατομικό στο έπταθλο», λέει στο Stivostime ο προπονητής της Χρήστος Γυλτίδης.

Οι προπονήσεις γίνονται στα Σέρβια, στην κωμόπολη του δήμου Κοζάνης. Φέτος η 30χρονη έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση τους 5.331 βαθμούς που συγκέντρωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων στην Πάτρα. Είχε πάρει τη δεύτερη θέση, πίσω από την Σοφία Υφαντίδου, η οποία ως γνωστόν μετά το τέλος της σεζόν αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Η Στέλλα Τζικανούλα έχει ατομικό ρεκόρ 5.474β. από το 2018 στο μίτινγκ «Πορτάραθλον» στη Νάξο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία