Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Στέλλα Μιχαηλίδου είχε μια καλή παρουσία στα σπριντ τη φετινή σεζόν που της έδωσε τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο Μόναχο.

Η Στέλλα Μιχαηλίδου ξεκίνησε με στόχο ρεκόρ στα σπριντ και την Εθνική ομάδα

Η Στέλλα Μιχαηλίδου κατέκτησε δύο μετάλλιο στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, ασημένιο στα 100μ. και χάλκινο στα 200μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Στέλλα Μιχαηλίδου είχε μια καλή παρουσία στα σπριντ τη φετινή σεζόν που της έδωσε τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο Μόναχο.

Η νεαρή σπρίντερ ήταν μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας 4×100μ. που έτρεξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μαζί με τις Ελισάβετ Πεσιρίδου, Άρτεμις Αναστασίου και Ραφαέλα Σπανουδάκη τερμάτισαν στην 13η θέση σε 44.58.

Η 23χρονη μαζί με την σκυτάλη, έκανε ουσιαστικά τρία ατομικά ρεκόρ μέσα στη φετινή σεζόν. Δύο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη μέσα σε ένα διήμερο. Έτρεξε τα 100μ. σε 11.72 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και τα 200μ. σε 24.41 και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει πολύ καλά για την Στέλλα και για όλο το γκρουπ. Συνεχίζουμε στον Άγιο Κοσμά και σίγουρα όταν αρχίσουν τα κρύα θα πάμε προετοιμασία κάπου αλλού. Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός και να πετύχει η Στέλλα ένα ατομικό ρεκόρ και να κατεβεί τα 7.50 στα 60μ.», λέει ο προπονητής της Κώστας Βογιατζάκης στο Stivostime. Η σπρίντερ του ΑΟ Ερμής έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 7.51 που έκανε φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. «Το ίδιο θέλουμε και στον ανοιχτό, ένα ατομικό ρεκόρ και να κατεβεί τα 11.70. Φυσικά θα προσπαθήσει να μπει και στην Εθνική ομάδα στα 4×100μ. γυναικών. Υπάρχει του χρόνου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία