Σφυροβολία
Η Σταυρούλα Κοσμίδου ετοιμάζεται το Σάββατο στο Ηράκλειο να επιστρέψει δυναμικά στη σφυροβολία μετά από την επέμβαση που είχε κάνει πέρσι.

Η Σταυρούλα Κοσμίδου επιστρέφει… δυναμικά στο Ηράκλειο

Η Σταυρούλα Κοσμίδου έχει ατομικό ρεκόρ στη σφυροβολία 64,11μ. που σημείωσε πέρσι στα Σιθώνεια, ενώ το 2022 ήταν δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σταυρούλα Κοσμίδου ετοιμάζεται το Σάββατο στο Ηράκλειο να επιστρέψει δυναμικά στη σφυροβολία μετά από την επέμβαση που είχε κάνει πέρσι.

Η αθλήτρια του ΓΣ Ελ. Βενιζέλου θα κάνει στο 8ο χειμερινό κύπελλο ρίψεων το πρώτο της αγώνα από τον περασμένο Ιούνιο. Το 2022 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με βολή στα 60,59μ. Όμως είχε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι της και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση στο μηνίσκο. Σταδιακά επανήλθε στις προπονήσεις και τώρα είναι έτοιμη να μπει σε αγώνες.

Η 21χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 64,11μ. που είχε ρίξει πέρσι στο μίτινγκ «Σιθώνεια» στη Νικήτη Χαλκιδικής. Ήταν από τις πολλά υποσχόμενες ρίπτριες και γυμνάζεται με έναν από τους «δασκάλους» της σφυροβολίας στην Ελλάδα, τον Κώστα Κοροσίδη. Ανάλογα με την εμφάνισή της ήδη μπορεί να υπολογίζει η επόμενη συμμετοχή της να είναι στο Ευρωπαϊκό κύπελλο χειμερινών ρίψεων που θα γίνει 11-12 Μαρτίου στη Λεϊρία. Πέρσι είχε πάρει την 9η θέση με 59,56μ., ενώ αγωνίστηκε και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που είχε γίνει στην Κραϊόβα, όπου ήταν έβδομη με 61,58μ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία