Έπταθλο
Η Σοφία Υφαντίδου αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων για τελευταία φορά στο έπταθλο!

Η Σοφία Υφαντίδου έτοιμη τον τελευταίο της… χορό!

Η Σοφία Υφαντίδου θα προσπαθήσει για τον ένατο πανελλήνιο τίτλο στην Πάτρα. Έχει κερδίσει τις χρονιές 2009, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2020 και 2021.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σοφία Υφαντίδου αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων για τελευταία φορά στο έπταθλο!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κάνει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας της, το τελευταίο της έπταθλο.

Η αθλήτρια του Κυριάκου Μηνά βρίσκεται ήδη στην αχαϊκή πρωτεύουσα και έκανε και την τελευταία της προπόνηση στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Το Σάββατο διεξάγεται η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.

«Θέλω να ευχαριστηθώ τον τελευταίο μου αγώνα. Να φύγω όρθια, γιατί και πάλι φέτος τα προβλήματα ήταν πολλά. Οπότε να φύγω υγιής. Δεν κυνηγάω τίποτα, μια καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», δηλώνει στο Stivostime η κορυφαία αθλήτριά μας στα σύνθετα τα τελευταία χρόνια.

Είναι γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε φέτος, αφού τραυματίστηκε στο μίτινγκ «Πορτάραθλον» στη Νάξο (2η με 5.460β.) και εν συνεχεία μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κόλλησε Covid-19. Νωρίτερα πάντως, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο έπταθλο με 5.218β.

«Ένας ακόμη λόγος που αποφάσισε φέτος να είναι η τελευταία μου χρονιά ήταν ότι κουράστηκα από τα πολλά και συνεχή προβλήματα, αλλά και ότι ο τρόπος προπόνησης δεν βοηθάει όπως τον έκανα στη Βέροια και γενικά», κατέληξε η 37χρονη.

Στην Πάτρα θα προσπαθήσει πάντως να κλείσει με άλλη μια νίκη στο έπταθλο. Θα κυνηγήσει την πανελλήνια νίκη της. Έχει κερδίσει 2009, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2020 και 2021.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία