Βάδην
Η Σοφία Αλικανιώτη έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και ετοιμάζει την επιστροφή της.

Η Σοφία Αλικανιώτη ετοιμάζεται να… επιστρέψει δυναμικά

Η Σοφία Αλικανιώτη αγωνίστηκε τελευταία φορά φέτος τον περασμένο Μάιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. στα Μέγαρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σοφία Αλικανιώτη έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και ετοιμάζει την επιστροφή της.

Η πρωταθλήτρια του βάδην έχει ξεκινήσει με αισιοδοξία την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. «Ξεκίνησα με χαρά. Μετείχα στο καμπ βάδην που έγινε στην Πάτρα και είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα στο γκρουπ. Είχα χαθεί από την αγέλη», λέει και χαμογελάει η 24χρονη, που γυμνάζεται στο δυνατό γκρουπ του Ναπολέων Κεφαλόπουλου, που είναι η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Σοφία Αλικανιώτη τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε τελευταία φορά τον περασμένο Μάιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην που έγινε στα Μέγαρα και έκανε το ντεμπούτο της στην απόσταση τερματίζοντας στην 6η θέση με 3:49.33.

«Ταλαιπωρήθηκα πολύ από τραυματισμούς τα δύο τελευταία χρόνια. Όταν έμπαινα φέτος στους αγώνες και κυρίως, στα 35άρι στα Μέγαρα, αυτό που σκεφτόμουν είναι αν θα πονέσω ή όχι. Είχα ένα οστικό οίδημα στην ηβική σύμφυση. Επίσης, ήταν μια μεταβατική περίοδος για μένα. Πρόσφατα έκανα μαγνητική και έδειξε ότι έχει βελτιωθεί και η αλήθεια είναι πώς είχα κουραστεί με όλη αυτή την κατάσταση, ταλαιπωρία, κούραση και χρήματα. Όμως τώρα νιώθω καλά και όπως είπα άρχισα με χαρά. Θέλω να πάω βήμα βήμα και σίγουρα στόχος μου είναι να βελτιώσω τις επιδόσεις μου. Θα μπω στα 20 και 35χλμ. βάδην, αν και μου αρέσουν τα χιλιόμετρα και προτιμώ το 35άρι», δήλωσε στο Stivostime η διατροφολόγος στο επάγγελμα.

Η νεαρή από την Πάτρα έχει ατομικό ρεκόρ στα 20χλμ. 1:39.11 από το 2019. Πέρσι δεν είχε αγωνιστεί και φέτος ήταν 4η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην που είχε γίνει στην Πάτρα και 6η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Γλυφάδα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία