Δρόμοι
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έδειξε πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τη μέση της και κέρδισε τα 100μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 με 11.81.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ετοιμάζεται για το «νταμπλ» στις Σέρρες

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έχει ως φετινό στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που θα διεξαχθεί στο Κάλι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα προσπαθήσει για το «νταμπλ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20.

«Η Πολυνίκη είναι σε καλή κατάσταση. Φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τη μέση της. Θα φανεί αυτό όμως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες. Θα μπει στα 100 και 200 μέτρα, αλλά από το Σάββατο που είναι το κατοστάρι θα φανεί αν είναι πλήρως καλά. Αν είναι καλά τα πράγματα, τότε την Κυριακή θα τρέξει και στα 200μ. Ο βασικός στόχος και η προετοιμασία της είναι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι», δηλώνει στο Stivostime η προπονήτριά της Κατερίνα Αλεξοπούλου.

Η νεαρή σπρίντερ από το «γκαλά» στη Φιλοθέη άρχισε να έχει περισσότερες ενοχλήσεις, γι’ αυτό πήγε και πιο συντηρητικά. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη, είχε ακόμη πρόβλημα, αλλά κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο τερματίζοντας σε 11.68.

Φέτος μπήκε δυναμικά και έκανε δύο ατομικά ρεκόρ. Στη Φιλοθέη έτρεξε τα 100μ. σε 11.44 και στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα τα 200μ. σε 23.41.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία