Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Ολυμπία Καραγιάννη συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν έχοντας πρωταρχικό στόχο ένα ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια.

Η Ολυμπία Καραγιάννη πάει βήμα βήμα για το ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια!

Η Ολυμπία Καραγιάννη είχε κατακτήσει φέτος το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ολυμπία Καραγιάννη συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν έχοντας πρωταρχικό στόχο ένα ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια.

«Οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά και έχω μπει στην προετοιμασία με όρεξη. Αυτή την εποχή η προπόνηση αφορά να διορθώσουμε κάποια λάθη στην τεχνική. Αυτό που θέλουμε με τον προπονητή μου είναι να έχουμε προσαρμογές στην προπόνηση για να κυλήσει η σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Δεν θα μπω σε αγώνες στον κλειστό και επικεντρώνομαι στον ανοιχτό. Πάμε βήμα βήμα, με μικρούς στόχους τη φορά, αλλά σίγουρα αυτό που θέλω τη νέα χρονιά είναι ένα ατομικό ρεκόρ», δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που γυμνάζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Χαλάτση.

Η 24χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια 58.77 που είχε σημειώσει το 2019 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 στη Λάρισα. Την ίδια χρονιά είχε φθάσει στα ημιτελικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέβλε της Σουηδίας και είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στην Πάτρα. Φέτος η εμποδίστρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, που έχει πάρει το μεταπτυχιακό της στο Sport Management & Development, είχε καλύτερη επίδοση 59.95 που είχε κάνει στα «Βενιζέλεια», ενώ πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία