Γενικά
Μια νέο πνοή στις Κυκλάδες φέρνει η κατασκευή του σταδίου στη Μήλο, που βάζει το νησί στο «χάρτη» διεκδίκησης σημαντικών αγώνων στον στίβο.

Η Μήλος μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση αγώνων με το νέο στάδιο

Ο Δήμος Μήλου θέλει να φιλοξενήσει στο στάδιο σημαντικούς αγώνες, ανάμεσά τους και το μίτινγκ συνθέτων Πορτάραθλον.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μια νέο πνοή στις Κυκλάδες φέρνει η κατασκευή του σταδίου στη Μήλο, που βάζει το νησί στο «χάρτη» διεκδίκησης σημαντικών αγώνων στον στίβο.

Ο Δήμος Μήλου με επιστολή του που απέστειλε στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ενημέρωσε πως τα έργα στο στάδιο του νησιού προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Το επόμενο διάστημα το στάδιο θα είναι έτοιμο και μάλιστα, θα μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικά γεγονότα στον στίβο που διεξάγονται στα νησιά του Αιγαίου.

Η Μήλος θα είναι έτοιμη να αναλάβει τη διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για τον Οκτώβριο του 2023.

Μάλιστα, ο Δήμος Μήλου εκδήλωσε ενδιαφέρον να αναλάβει και άλλες διοργανώσεις, όπως και το διεθνές μίτινγκ συνθέτων αγωνισμάτων «Πορτάραθλον». Ένας αγώνας που διεξάγεται από το 2018 στη Νάξο.

Το μίτινγκ έχει αναβαθμιστεί και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της World Athletics. Οι απαιτήσεις έχουν ανέβει και αν ο Δήμος Νάξου δεν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, τότε είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει το τόπος διεξαγωγής του «Πορτάραθλον». Αν συμβεί, τότε θα πρέπει να γίνει και αλλαγή στην ονομασία του μίτινγκ, αφού το «Πορτάραθλον» παραπέμπει στην Πορτάρα της Νάξου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία