Επικαιρότητα
Οι μεταγραφές των σωματείων για τη νέα χρονιά

Οι μεταγραφές των σωματείων για τη νέα χρονιά

Συνολικά συζητήθηκαν 712 περιπτώσεις από τις οποίες εγκρίθηκαν οι 679 και απορρίφθηκαν 26.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στην τελευταία συνεδρίασή του για το 2023, στις 28 Δεκεμβρίου, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ έλαβε αποφάσεις σχετικά με τις αιτήσεις των σωματείων για μεταγραφή αθλητών και αθλητριών ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Από όσες μεταγραφές εγκρίθηκαν ξεχωρίζουν: του Παναγιώτη Καραΐσκου από τον Πανελλήνιο ΓΣ στον ΝΓΣ Ηρακλή Θεσσαλονίκης 1908, του Ιάσονα Θανόπουλου από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ στον Παναθηναϊκό ΑΟ, της Κορίνας Πολίτη από τον ΓΣ Λευκάδας στον ΓΣ Κηφισιάς, της Αναστασίας Βοκοτοπούλου από τον Πανελλήνιο ΓΣ στον Παναξιακό ΑΟ, της τετράδας των Παναγιώτη Τριβυζά (από Παναθηναϊκό ΑΟ), Γιάννη Ντέτσικα (από ΑΟ Ρόδου Εμμανουήλ και Μαρίας Σταματίου), Ελιμπιόνα και Λάουρα Ζενέγια (από ΑΠΣ Πηγή Ευόσμου) που απέκτησε ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, του Νίκου Πολυχρονίου από την ΑΕΚ στον ΑΣΚΑ Σωκράτης Γκιόλιας, της Φωτεινής Δαγκλή Παγκοτό από τον ΓΑΣ Ιλισό στον ΑΟ Καλλίστου και των Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ, Νικολίας Ποϊραζίδη, Χρήστου Καλλία, Στέλλας Τζικανούλα και Ελπίδας Καρκαλάτου που απέκτησε ο Παμμηλιακός ΑΣ από τον ΑΟ Μυκόνου.

Συνολικά συζητήθηκαν 712 περιπτώσεις από τις οποίες εγκρίθηκαν οι 679 και απορρίφθηκαν 26. Οι υπόλοιπες εφτά θα κριθούν στο ΑΣΕΑΔ, ωστόσο, μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση για την αποδοχή ή την απόρριψη της μεταγραφής τους, θα επιτραπεί στους εμπλεκόμενους/νες αθλητές/τριες να λάβουν μέρος στις προσεχείς αγωνιστικές εκδηλώσεις, σημειώνει το segas.gr.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος