Έπταθλο
Η Μαργαρίτα Τσουκαλά έχει επιστρέψει δυναμικά για τη νέα σεζόν και έχει μεγάλο στόχο τη συμμετοχή στο έπταθλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Μαργαρίτα Τσουκαλά προετοιμάζεται με μεγάλο στόχο το 2023 το Ευρωπαϊκό Κ23

Η Μαργαρίτα Τσουκαλά φέτος ήταν 2η στο Πανελλήνιο κλειστού στο πένταθλο και 2η στο Πανελλήνιο Κ23 στο έπταθλο, ενώ ήταν 4η στο Πανελλήνιο γυναικών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαργαρίτα Τσουκαλά έχει επιστρέψει δυναμικά για τη νέα σεζόν και έχει μεγάλο στόχο τη συμμετοχή στο έπταθλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ με την προπονήτριά της Δέσποινα Πάκου. Μάλιστα, στο γκρουπ έχουν προστεθεί και άλλες αθλήτριες των συνθέτων και έχει δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα.

«Το ξεκίνημά μου με βρήκε και με νέο σύλλογο και νέα πρόκληση με τον Α.Ο. Κάλλιστος. Αρχικά αυτό που θέλω είναι υγεία, γιατί ταλαιπωρήθηκα τη σεζόν που πέρασε από τον Covid-19 και έναν τραυματισμό στη φτέρνα που δεν μου επέτρεψε να πάω όπως θα ήθελα», λέει στο Stivostime η αθλήτρια που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Πύργου.

«Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός και να βελτιωθώ στο πένταθλο. Το ίδιο θέλω και στον ανοιχτό στο έπταθλο με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23», αναφέρει η 21χρονη που έχει ατομικά ρεκόρ στο πένταθλο 3.699 βαθμούς που πέτυχε φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Στο έπταθλο έχει 5.096β. από πέρσι στην Πάτρα.

Παράλληλα τελειώνει τα ΤΕΦΑΑ και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στις προπονήσεις. «Είμαι στο 4ο έτος και μπορώ καλύτερα να επικεντρωθώ τώρα στο έπταθλο που μου αρέσει. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρω τα πατήματά μου», κατέληξε η Μαργαρίτα Τσουκαλά.

Στο έπταθλο ξεχωρίζει στον ακοντισμό, όπου έχει και ρεκόρ 52,03μ. Επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 που είχε γίνει στην Πάτρα πήρε την 2η θέση.

Φωτογραφία: Stivostime

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία