Άλμα εις ύψος
Η Κωνσταντίνα Κουτσούκη είχε μια δύσκολη φετινή σεζόν που δεν της επέτρεψε να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά περιμένει πολλά τη νέα χρονιά.

Η Κωνσταντίνα Κουτσούκη θέλει να επανέλθει με ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό

Η Κωνσταντίνα Κουτσούκη έχει ατομικό ρεκόρ στο ύψος στον κλειστό 1,75μ. και στον ανοιχτό 1,81μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κωνσταντίνα Κουτσούκη είχε μια δύσκολη φετινή σεζόν που δεν της επέτρεψε να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά περιμένει πολλά τη νέα χρονιά.

Η νεαρή άλτρια αυτή την εποχή πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο γήπεδο του Πανιωνίου.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει πολύ καλά. Ο πρώτος στόχος μου είναι ο κλειστός και να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ. Θέλω ένα καλό ρεκόρ στον κλειστό. Φέτος ήταν μια δύσκολη σεζόν για μένα, πέρασα δύο φορές Covid που με επηρέασε και είχα και έναν τραυματισμό που με πήγαν πίσω. Τώρα τα έχω ξεπεράσει και ευτυχώς έχω τον προπονητή κ. Παναγιώτη Πανάγο που με στηρίζει και τον ευχαριστώ πολύ. Τώρα στον ανοιχτό και εκεί επιδιώκω να βελτιωθώ. Θέλω κάτι παραπάνω από το 1,81μ. που έχω», δήλωσε στο Stivostime η 23χρονη.

Το 2022 λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε έκανε μόλις έναν αγώνα στον κλειστό και δύο στον ανοιχτό, όπου είχε καλύτερο άλμα 1,74μ. που πέρασε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και στον 7ο όμιλο που είχε γίνει στον Άγιο Κοσμά. Τα ατομικά της ρεκόρ είναι 1,75μ. στον κλειστό που είχε σημειώσει στο ΣΕΦ το 2020 και στον ανοιχτό έχει 1,81μ. από πέρσι στο «γκαλά» στη Φιλοθέη. Μέχρι το 2019 έκανε έπταθλο και είχε ρεκόρ 4.475β., αλλά το ύψος της και η έφεση στο αγώνισμα του άλματος εις ύψος έστρεψαν το ενδιαφέρον της με τον προπονητή της σε αυτό.

Φωτογραφία: Stivostime

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία