Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν παρούσα για άλλη μια χρονιά στο Γκαλά Γυναικών στη Φιλοθέη. Φέτος τη συνδύασε την παρουσία της με καλή εμφάνιση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη 4,64μ. στη Φιλοθέη και επόμενη στάση Ραμπάτ! Τι δήλωσε

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε σταθερότητα και πέρασε τα 4,64μ. που της έδωσε και την πρώτη θέση στον αγώνα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν παρούσα για άλλη μια χρονιά στο Γκαλά Γυναικών στη Φιλοθέη. Φέτος τη συνδύασε την παρουσία της με καλή εμφάνιση.

Η ολυμπιονίκης προετοιμάζεται για τα μεγάλα ραντεβού του καλοκαιριού και η άφιξή της στην Ελλάδα ήταν για λίγες ημέρες. Ήρθε για να αγωνιστεί στο μίτινγκ που διοργανώνει ο σύλλογό της, Α.Ο. Φιλοθέης και την Πέμπτη αναχωρεί για το Μαρόκο για να πάρει μέρος στο Diamond League στο Ραμπάτ την Κυριακή. Σε ό,τι αφορά τον αγώνα της στη Φιλοθέη, έδειξε σταθερότητα και πέρασε τα 4,64μ. που της έδωσε και τη νίκη. Μάλιστα, δοκίμασε στη συνέχεια στα 4,74μ. για να κάνει δική της την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Το σίγουρο είναι πως είναι θέμα χρόνου ή καλύτερα αγώνων για να πάει σε τέτοια ύψη. Άλλωστε την Κυριακή έχει τον υψηλού επιπέδου αγώνα στο Ραμπάτ, όπου θα βρει απέναντί της γνώριμες αντίπαλες, όπως την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις και μετά στις 9 Ιουνίου αγωνίζεται στο Diamond League στη Ρώμη.

«Είμαι ευχαριστημένη από την σταθερότητα και το ρυθμό που έχω. Το γεγονός ότι ξεκινήσαμε πιο αργά φέτος προετοιμασία, από τον Ιανουάριο, με έχει κρατήσει υγιή. Οι επόμενοι αγώνες μου είναι σε Ραμπάτ και Ρώμη. Κοιτάζω και αγώνες της σειράς American League στις ΗΠΑ και ίσως αγωνιστώ, αν δεν πετύχω την επίδοση που θέλω στους επόμενους αγώνες που έχω προγραμματίσει. Υπάρχει ακόμη μια δυσκολία με την αλλαγή κονταριών, αλλά είναι θέμα χρόνου και αγώνων πιστεύω. Ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό και ψυχολογικό ότι διεξάγεται στο Γιουτζίν. Είναι στα μέτρα μου, το γνωρίζω, όπως και το Σιάτλ που θα γίνει η προετοιμασία και είναι και η διαφορά ώρας που έχω φυσικά συνηθίσει, καθώς ζω και γυμνάζομαι το μεγαλύτερο διάστημα στην Αμερική».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία