Άλμα εις μήκος
Η Κάντι Σάνια έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και στον πρώτο της αγώνα στο μήκος πήδηξε 6,75μ., σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Η Κάντι Σάνια 6,75μ. στο μήκος, κορυφαία επίδοση στον κόσμο

Η Κάντι Σάνια είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που είχε γίνει το 2021 στο Τόρουν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κάντι Σάνια έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και στον πρώτο της αγώνα στο μήκος πήδηξε 6,75μ., σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Η Σουηδέζα άλτρια πέτυχε το άλμα αυτό στην πρώτη της προσπάθεια σε αγώνα που έγινε στο Γκέτεμποργκ.

Η 28χρονη είχε ξεκινήσει τη σεζόν τρέχοντας προπονητικά σε κούρσες 60μ. και στις 14 Ιανουαρίου είχε κάνει 7.37 και στη συνέχεια 7.25 που είναι ατομικό της ρεκόρ και πάλι στο Γκέτεμποργκ, όπου ζει και γυμνάζεται.

Την καλύτερη επίδοση μέχρι τώρα είχε η Τζαμαϊκανή Ακέλια Σμιθ με 6,73μ. που είχε σημειώσει τον περασμένο Δεκέμβριο σε αγώνες στο Λούισβιλ του Κεντάκι.

Η Κάντι Σάνια πέτυχε φυσικά και την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη, καθώς βρισκόμαστε σε… ευρωπαϊκούς ρυθμούς, καθώς τον Μάρτιο διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Είναι ένας από τους στόχους της, της μηκίστριας που στην προηγούμενη διοργάνωση το 2021 στο Τόρουν είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό είναι 6,92μ. από το 2018 που είναι ισοφάριση του ρεκόρ Σουηδίας, μαζί με την Καρολίνα Κλουφτ.

Φωτογραφία: azsportsimages

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία