Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Η Ειρήνη Βασιλείου συνεχίζει στην Κρήτη τις προπονήσεις και τη νέα χρονιά θα κάνει πρεμιέρα μετά τα μέσα Ιανουαρίου με στόχο το Ευρωπαϊκό!

Η Ειρήνη Βασιλείου θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο με στόχο την Πόλη!

Η Ειρήνη Βασιλείου είναι στην 32η θέση στο «Road to Istanbul» και στη διοργάνωση στα 400μ. έχουν δικαίωμα συμμετοχής 32 αθλήτριες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ειρήνη Βασιλείου συνεχίζει στην Κρήτη τις προπονήσεις και τη νέα χρονιά θα κάνει πρεμιέρα μετά τα μέσα Ιανουαρίου με στόχο το Ευρωπαϊκό!

«Η προετοιμασία στην Ισπανία και στο υψόμετρο στη Σιέρα Νεβάδα πήγε πολύ καλά και με βοήθησε πολύ. Τώρα συνεχίζω στην Κρήτη και θα παραμείνω όλο το διάστημα για προπονήσεις μέχρι να ξεκινήσω τους αγώνες μου», δηλώνει στο Stivostime η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που ζει στο Ηράκλειο και γυμνάζεται στο Παγκρήτιο στάδιο. «Αν πάνε όλα καλά υπολογίζω μετά τα μέσα Ιανουαρίου, περίπου 20 ή 21 του μήνα να κάνω τον πρώτο μου αγώνα, που θα είναι είτε στα 300μ. ή στα 400μ. Σταδιακά θα διαμορφώσω το αγωνιστικό μου πρόγραμμά. Σίγουρα στους στόχους μου είναι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Θέλω αγώνες για το ράνκινγκ. Ο πρώτος μεγάλος στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη», κατέληξε η 32χρονη αθλήτρια.

Η πρωταθλήτρια στα 400μ. έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 52.76. Η αθλήτρια του Μεσογείων Αμεινίας βρίσκεται κοντά στην πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Είναι στην 32η θέση στο «Road to Istanbul» και στη διοργάνωση στα 400μ. έχουν δικαίωμα συμμετοχής 32 αθλήτριες.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία