Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ολοκλήρωσε τη σεζόν

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ολοκλήρωσε τη σεζόν

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελισάβετ Πεσιρίδου είχε πετύχει 13.28 σε μίτινγκ στη Λεβερκούζεν, σε μια σεζόν, όπου διένυσε τα 100 μ. εμπ. σε 13.17 κι έφτασε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ολοκλήρωσε τη σεζόν, την Κυριακή (4/9) στο μίτινγκ που έγινε στην Πάντοβα, τερματίζοντας στην 5η θέση στα 100 μέτρα με εμπόδια, με 13.42 (-0,7).

Πλέον, η έμπειρη αθλήτρια στρέφει την προσοχή της στις διοργανώσεις του 2023.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελισάβετ Πεσιρίδου είχε πετύχει 13.28 σε μίτινγκ στη Λεβερκούζεν, σε μια σεζόν, όπου διένυσε τα 100 μ. εμπ. σε 13.17 κι έφτασε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου.

«Για λίγες ημέρες θα ξεκουραστεί κι έπειτα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το 2023. Στη διάρκεια της σεζόν δουλέψαμε πολύ και νομίζω πως βελτίωσε αισθητά το πρώτο κομμάτι της κούρσας μέχρι το δεύτερο εμπόδιο, όπου είχε πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια», είπε η προπονήτρια της Ιωάννα Σιώμου, η οποία αναφέρθηκε και στην Τατιάνα Γκούσιν.

«Έχει ήδη εξεταστεί από τον γιατρό της oμοσπονδίας Διονύση Χίσσα, σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο και της έδωσε οδηγίες σχετικά με τη θεραπεία που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα, προκειμένου να είναι σε θέση να ξεκινήσει την προπόνηση της για την επόμενη χρονιά», είπε σχετικά.

Η Γκούσιν κατέλαβε την 9η θέση στον τελικό του ύψους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, έχοντας έντονους πόνους στο γόνατο, που δεν της επέτρεψαν να πραγματοποιήσει δοκιμαστικά άλματα!

Η αθλήτρια αναμένεται μετά τις 15 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία