Γενικά
Οι αγώνες που έγιναν στην Ελευσίνα στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια είχαν και μεγάλη συμμετοχή και σημαντικούς καλεσμένους

Οι αγώνες στην Ελευσίνα στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια

Οι αγώνες που έγιναν στην Ελευσίνα στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια είχαν και μεγάλη συμμετοχή και σημαντικούς καλεσμένους

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αγώνες, στίβος και Σωκράτης Γκιόλιας είναι έννοιες συνυφασμένες. Δεδομένο. Στην Ελευσίνα έγιναν αγώνες ακαδημιών αφιερωμένοι στη μνήμη του. Τον Ιούλιο, στις 19, θα συμπληρωθούν 14 χρόνια από τη δολοφονία του.

Οι παρουσίες στην Ελευσίνα σημαντικές, δε θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς. Τόσο των συλλόγων όσο και αθλητών που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία όχι μόνο στον κλασικό αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

 

Οι αγώνες έγιναν με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του ΑΟ Ερμής, του ΓΣ Κερατσινίου Δραπετσώνας, του ΓΣ Υπερίωνας Χαϊδαρίου, του Πανναξιακού αλλά και του ΑΣ Αρίων Φυλής. Τα παιδάκια το διασκέδασαν, αυτός άλλωστε είναι και ο σημαντικός πρόλογος του αθλητισμού.

 

Οι βραβεύσεις και οι απονομές έγιναν από τους καλεσμένους των διοργανωτών. Ξεχώρισε φυσικά ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης ενώ παρόντες ήταν και έκαναν βραβεύσεις ο Αρχιπροπονητής της Εθνικής ομάδας Χρήστος Μελέτογλου, ο Αρχιπροπονητής των κατηγοριών Κ18 και Κ20 Στέφανος Ματάκης. Ο ρέκορντμαν των 110μ. με εμπόδια Στέλιος Μπίσμπας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα Σπύρος Βασδέκης, ο άλλοτε αθλητής στην Εθνική ομάδα και δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης  αλλά και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Ελευσίνας Μπαμπης Σεμερτζιδης

Η συγκινητική ανάρτηση της Φλώρας Ρεντούμη

Πηγή: Sportime.gr 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία