Επικαιρότητα
Η ΑΕΚ αδικεί την ιστορία της με την κατάσταση στο τμήμα στίβου

Η ΑΕΚ αδικεί την ιστορία της με την κατάσταση στο τμήμα στίβου

Tο τμήμα στίβου αποτελεί το τμήμα ίδρυσης της ΑΕΚ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η ιστορική ΑΕΚ αδικεί τον εαυτό της με την κατάσταση στο τμήμα στίβου που αργοπεθαίνει.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το ιστορικότερο τμήμα του οργανισμού της ΑΕΚ σβήνει σιγά σιγά.

Προσέξτε, μιλάμε για το τμήμα εκείνο το οποίο αποτελεί το τμήμα ίδρυσης της ΑΕΚ καθώς και το τμήμα για το οποίο δημιουργήθηκε η Νέα Φιλαδέλφεια, η ιστορική και παντοτινή έδρα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Γι αυτό η έκταση του γηπέδου δωρήθηκε από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Για να γυμνάζονται τα παιδιά των προσφύγων.

Η Ιστορία της ΑΕΚ δεν ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε από τον στίβο και είναι άδικο, πρώτα απ’ όλα στη μνήμη αυτών των ανθρώπων που έβαλαν το πρώτο λιθαράκι για την δημιουργία του μεγαλείου της ομάδας σήμερα, να μαραζώνει λόγω ειλημμένων αποφάσεων το ένδοξο αυτό τμήμα.

Η ΑΕΚ αδικεί την ιστορία της με την κατάσταση στο τμήμα στίβου

Η ΑΕΚ αδικεί την ιστορία της με την κατάσταση στο τμήμα στίβου

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στην ΑΕΚ αφήνουν ένα τμήμα να σβήσει επειδή δεν αποφέρει τα αναμενόμενα έσοδα. Πιθανώς να υπάρχει τρόπος να έρθουν έσοδα. Ενώ πιθανότερο είναι να βρεθούν άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν.

Στην εποχή των μνημονίων και της σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής, ας αφήσουμε εκτός τις ιδέες από την λογική των κόκκινων και πράσινων excel. Ο στίβος, η ΑΕΚ , είναι ιδέα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Λύσεις υπάρχουν, ώστε να αναγεννηθεί το τμήμα και να φέρει ξανά δόξες. Δόξες που μπορεί να μην έχουν την προβολή άλλων τμημάτων αλλά που γράφουν μέρα με τη μέρα τη λαμπρή ιστορία της ΑΕΚ.

Πρέπει να μην γραφτεί αυτή η μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, πρέπει να τιμηθεί η προσπάθεια των ανθρώπων που έχτισαν τμήμα – τμήμα την ΑΕΚ, πρέπει η ΑΕΚ να παραμείνει δυνατή. Όμως το ερώτημα είναι αν το θέλουν αυτό κάποιοι.

Άρση βαρών, powerlifting, βόλεϊ και ιδιαίτερα ο στίβος έσβησαν και σβήνουν. Δεν μπορεί να συμβεί αυτό.

πηγή: sportime.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος