Δισκοβολία
Ένα απρόσμενο περιστατικό μπορεί να δημιουργούσε τραυματισμό στον Σίμον Πέτερσον, όταν πήρε φωτιά το ταξί που τον μετέφερε στο ξενοδοχείο.

Γλίτωσε από φωτιά ο «ασημένιος» ολυμπιονίκης Σίμον Πέτερσον

Ο Σίμον Πέτερσον είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στη δισκοβολία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα απρόσμενο περιστατικό μπορεί να δημιουργούσε τραυματισμό στον Σίμον Πέτερσον, όταν πήρε φωτιά το ταξί που τον μετέφερε στο ξενοδοχείο.

Ο «ασημένιος» ολυμπιονίκης της δισκοβολίας βρίσκεται με τον προπονητή του Βεστάιν Χαφστέινσον στο Μαυροβούνιο για προετοιμασία. Είναι σε καμπ στην πόλη Μπαρ και μετά την προπόνηση πήραν ταξί για το ξενοδοχείο που διαμένουν. Το ταξί από ένα ατύχημα έπιασε ξαφνικά φωτιά. Ο οδηγός πανικοβλήθηκε και έψαχνε τρόπο για να σβήσε τη φωτιά που μεγάλωνε στο αυτοκίνητό του. Ο Σουηδός πρωταθλητής με τον προπονητή του προσπάθησαν να βγουν από το αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή ένας άλλος άνδρας που είδε το περιστατικό, άρχισε να ρίχνει νερό για να σβήσει τη φωτιά. Ευτυχώς ο Πέτερσον με τον προπονητή του βγήκαν από το αμάξι, χωρίς να έχουν τραυματιστεί. Θα μπορούσαν να πάθουν κάποιο έγκαυμα. Κάτι που θα ήταν πολύ άσχημο ειδικά για τον Πέτερσον που προετοιμάζεται αυτή την εποχή έχοντας μπροστά του δύο μεγάλους στόχους. Ο 28χρονος στοχεύει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει τους αγώνες του και έχει καλύτερη βολή στη δισκοβολία στα 65,60μ. Έχει κάνει και πολλούς αγώνες στις ΗΠΑ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία