Ρίψεις
Γιάννης Φράγγογλου: Όρια και καλές βολές στους αγώνες στις Σέρρες

Γιάννης Φράγγογλου: Όρια και καλές βολές στους αγώνες στις Σέρρες

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν νικητής στη σφαιροβολία με 18,75 μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στους 2ους αγώνες ρίψεων «Γιάννης Φράγγογλου» στις Σέρρες.

Η Σταυρούλα Κοσμίδου βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στη σφυροβολία με βολή στα 64,60 μ. κι έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23.

Ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης επικράτησε στον ακοντισμό Ανδρών με βολή στα 67,44 μ., που είναι καλύτερη από το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Κ20. Ο νεαρός αθλητής βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 65,42 μ. από τη φετινή σεζόν.

Γιάννης Φράγγογλου: Όρια και καλές βολές στους αγώνες στις Σέρρες

Τις μεγάλες βολές συνέχισε ο Άγγελος Μαντζουράνης που ήταν νικητής στη σφυροβολία με βολή στα 75,82 μ., λίγες ημέρες από το 77,15 μ. στο διασυλλογικό πρωτάθλημα.

Επίδοση καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 σημείωσε η Μαρία Αλεξέεβα στη δισκοβολία Γυναικών. Η νεαρή αθλήτρια είχε καλύτερη βολή στα 48,25 μ. κι έκανε πολύ καλό αγώνα με σταθερές προσπάθειες πάνω από τα 46,00 μέτρα.

Η 16χρονη Μαρία Ραφαηλίδου εντυπωσίασε αυτή τη φορά και στη δισκοβολία, όπου είχε προσπάθεια στα 46,69 μέτρα.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν νικητής στη σφαιροβολία με 18,75 μ. και ο Κώστας Γεννίκης ακολούθησε με 17,57 μ., επίδοση κοντά στο όριο (17,80 μ.) για το Ευρωπαϊκό Κ23.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος