Ρίψεις
Φεστιβάλ ρίψεων Μανώλης Μανωλόπουλος: Ο Άγγελος Μαντζουράνης νέο ατομικό του ρεκόρ και δεύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία του

Φεστιβάλ ρίψεων Μανώλης Μανωλόπουλος: Ο Άγγελος Μαντζουράνης νέο ατομικό ρεκόρ και δεύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία του

Ο Άγγελος Μαντζουράνης νέο ατομικό του ρεκόρ και δεύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Φεστιβάλ ρίψεων Μανώλης Μανωλόπουλος: Πολύ καλή παρουσία από τον Οδυσσέα Μουζενίδη, που έστειλε τη σφαίρα στα 19,85 μ. πέτυχε φετινό ρεκόρ και βρέθηκε πολύ κοντά στο ατομικό του 19,92 μέτρα.

Πρώτη θέση για τον Μιχάλη Αναστασάκη στη σφυροβολία, με 74,71μ., ακολούθησε ο Ιβάν Μενγκλεμπεη με 73,54μ. και τρίτος ήταν ο Ορέστης Ντουσάκης με 70,65μ.

Με τον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το πρωινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρίψεων Μανώλης Μανωλόπουλος στην Τρίπολη, αφού ο Άγγελος Μαντζουράνης σημείωσε μία εξαιρετική επίδοση στη σφυροβολία Ανδρών Κ20.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ήταν νικητής στο αγώνισμα με βολή στα 78,30 μ., που είναι νέο ατομικό του ρεκόρ και δεύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία του.

Στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Παπαναστασίου πέτυχε 73,65 μ.. Ο Σοφοκλής Κουβεδάκης ήταν τρίτος με 66,96 μ..

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Γυναικών Κ20, πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Βαλεντίνα Δρακοπούλου που με με 62,98 μ. βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κι έγινε η όγδοη αθλήτρια της Ευρώπης στην κατηγορία της.

Η Μαρία Μαγκούλια αρχίζει και βρίσκει το ρυθμό της, αφού ήταν νικήτρια στη σφαιροβολία με 15,07 μ. και νέο φετινό ρεκόρ.

Ο Άγγελος Μοδιανάκης μετά τη βολή στα 55,00 μ. στα Τοφάλεια πέτυχε 54,21 μ. κι επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση και το όριο για το Ευρωπαϊκό της Ιερουσαλήμ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος