Κλειστός Στίβος
Φανή Χαλκιά: Πάντα θεωρώ πως έχει μέλλον ο κλασσικός αθλητισμός στην Ελλάδα

Φανή Χαλκιά: Πάντα θεωρώ πως έχει μέλλον ο κλασσικός αθλητισμός στην Ελλάδα

Φανή Χαλκιά: Πάντα θεωρώ πως έχει μέλλον ο κλασσικός αθλητισμός στην Ελλάδα δήλωσε ενώ τόνισε πως είναι ευτυχισμένη όταν βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. «Πόσο ευτυχισμένη είμαι πάντα να βρίσκομαι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Είναι τόσο υπέροχες οι προσπάθειες των αθλητών», ανέφερε η Φανή Χαλκιά στην κάμερα του stivostime. «Μακάρι να ήταν πραγματικά […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Φανή Χαλκιά: Πάντα θεωρώ πως έχει μέλλον ο κλασσικός αθλητισμός στην Ελλάδα δήλωσε ενώ τόνισε πως είναι ευτυχισμένη όταν βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Πόσο ευτυχισμένη είμαι πάντα να βρίσκομαι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Είναι τόσο υπέροχες οι προσπάθειες των αθλητών», ανέφερε η Φανή Χαλκιά στην κάμερα του stivostime.

«Μακάρι να ήταν πραγματικά γεμάτο το γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ συγκινημένη. Έχουμε δει πολύ ωραίες επιδόσεις σε πάρα πολλά αγωνίσματα», συμπλήρωσε.

«Πάντα θεωρώ πως έχει μέλλον ο κλασσικός αθλητισμός στην Ελλάδα», κατέληξε η Φανή Χαλκιά.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος