Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ και έφθασε τα τέσσερα στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Κατερίνα Στεφανίδη- «Σαν νέο ξεκίνημα, μετά τη Ζυρίχη το 2014, ασημένιο φέτος στο Μόναχο» (vid)

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα κάνει άλλους δύο αγώνες τη φετινή σεζόν, ενώ είπε πως στοχεύει του χρόνου να μπει και στον κλειστό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ και έφθασε τα τέσσερα στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 4,75μ. έκανε φετινό ρεκόρ, αλλά δεν έφθανε να της δώσει το χρυσό μετάλλιο, αφού η Φινλανδή Βίλμα Μούρτο έφθασε στα 4,85μ. Μετά τον αγώνα της η κορυφαία μας άλτρια δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι το τέταρτο μετάλλιο και είναι σαν νέο ξεκίνημα μετά τη Ζυρίχη το 2014 όπου είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο. Ένα reboot. Ήρθα για να κάνω ένα φετινό ρεκόρ και με τα 4,75μ. τα κατάφερα. Υπήρχαν καλές συνθήκες και υπολόγιζα ως βασική αντίπαλο την Σλοβένα Τίνα Σουτέι. Η Βίλμα Μούρτο όμως έκανε τον αγώνα της ζωής της και πέτυχε σχεδόν είκοσι πόντους ατομικό ρεκόρ. Ήταν δυνατός αγώνας και η Σουτέι είχε κόψει στα δοκιμαστικά το χέρι της, οπότε έκανε και εκείνη καλόν αγώνα. Μάλιστα, θα πήγαινε στο νοσοκομείο τώρα. Πάντως, έγινε ένας τελικός παγκοσμίου επιπέδου στο Μόναχο. Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα, γενικά στην Ελλάδα γίνεται δουλειά στα τεχνικά αγωνίσματα. Τώρα για μένα η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Θα ήθελα γιατί υπάρχει μια κούραση, αλλά θα κάνω άλλους δύο ακόμη αγώνες. Πάντως, είναι ικανοποιημένη. Στην αρχή της σεζόν με τον Μιτς όταν με ρώτησε για τους στόχους, του είχα πει να μην πονάει. Κατάφερα στους δύο κορυφαίους αγώνες της χρονιάς να κάνω φετινά ρεκόρ. Μετά θα ξεκουραστώ γιατί έχω αποφασίσει τη νέα χρονιά να κάνω και κλειστό».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία