Κλειστός Στίβος
Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Φινάλε με 7.34 για την Εμμανουηλίδου

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Φινάλε με 7.34 για την Εμμανουηλίδου (vid)

Η νεαρή αθλήτρια ολοκλήρωσε με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου 2023: Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έτρεξε στον ημιτελικό των 60μ. στη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης και πέτυχε 7.34.

Η νεαρή αθλήτρια ολοκλήρωσε έτσι με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο την παρουσία της στη διοργάνωση, αφού στον προκριματικό πέτυχε ατομικό ρεκόρ 7.26.

Η Εμμανουηλίδου είχε την ευκαιρία να σταθεί δίπλα σε σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού σπριντ στην Κωνσταντινούπολη και όχι μόνο να μη χάσει την αυτοσυγκέντρωση της, αλλά να σταθεί με αξιοπρέπεια δίπλα τους.

«Ήταν πραγματικά ωραίο το να είμαι δίπλα σε όλες αυτές τις σπουδαίες αθλήτριες. Προσπάθησα και νομίζω τα καταφέρω να μείνω συγκεντρωμένη στο στόχο μου. Ίσως δεν έπρεπε να βάλω στην άκρη του μυαλού μου τον τελικό. Θυμώνω λίγο που η εκκίνηση μου δεν ήταν όσο καλή θα ήθελα», είπε αρχικά η νεαρή.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη γενικότερη παρουσία στη διοργάνωση. Ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Κρατάω το ρεκόρ και συνεχίζω για τα επόμενα».

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου κατέλαβε την όγδοη θέση στη σειρά της και την 18η στο σύνολο.

Τον καλύτερο χρόνο των ημιτελικών σημείωσε η Μουλίνγκα Καμπούτζι με 7.05, που σε λίγη ώρα θα διεκδικήσει το πρώτο της χρυσό στη διοργάνωση, ένα χρόνο από τη νίκη της στο Παγκόσμιο του Βελιγραδίου.

Πολύ καλή κούρσα και από την Βρετανίδα Ντάριλ Νέιτα που σημείωσε 7.07.

Το μετάλλιο που που κατέκτησε στο Τορούν θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί η Έβα Σβόμποντα, που σημείωσε 7.10 στον ημιτελικό.


Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία