Ρίψεις
Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων: Σάρωσε η Τζένγκο με 61.78μ - Δεν τα κατάφερε η Μαγκούλια

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων: Σάρωσε η Τζένγκο και πρωτιά με 63.65μ – Δεν τα κατάφερε η Μαγκούλια

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων: Αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου και αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη Βουδαπέστη, συμμετείχαν στη διοργάνωση το Σάββατο, με στόχο να κυνηγήσουν από νωρίς στη σεζόν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελίνα Τζένγκο που άνοιξε τη σεζόν πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων: Αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου και αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη Βουδαπέστη, συμμετείχαν στη διοργάνωση το Σάββατο, με στόχο να κυνηγήσουν από νωρίς στη σεζόν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελίνα Τζένγκο που άνοιξε τη σεζόν πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης με βολή στον ακοντισμό στα 61,05 μέτρα και κατάφερε να σαρώσει με 63.65μ ενώ η Αφροδίτη Μανιού έφτασε στο 55.50μ.

Όσον αφορά την Μαρία Μαγκούλια στη σφαιροβολία γυναικών, η Ελληνίδα αθλήτρια δεν τα κατάφερε καθώς δεν πλησίασε τα 15.93μ που είναι το ατομικό της ρεκόρ, μένοντας στο 14.39μ και την 19η θέση.

Νωρίτερα, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη και ο Γιάννης Κορακίδης αγωνίστηκαν στο β΄ γκρουπ της σφυροβολίας. Ο Μενγκλεμπέη είχε καλύτερη βολή στα 70,54 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση, ενώ είχε ακόμη έγκυρες προσπάθειες στα 64,00 μ., 70,22 μ. και 65,32 μέτρα.

Στην έκτη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Γιάννης Κορακίδης με 68,83 μέτρα. Ο αθλητής ξεκίνησε με 68,27 μ. και συνέχισε διαδοχικά στα 68,11 μ., 68,83 μ., 68,62 μ., 67,75 μ. και 68,25 μέτρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων:

Ακοντισμός Γυναικών

Σφαιροβολία Γυναικών

Δισκοβολία Ανδρών

Σφυροβολία Ανδρών

Σφυροβολία Γυναικών Κ23

Δισκοβολία Ανδρών Κ23

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Χρήστος Μαγγίνας

Χρήστος Μαγγίνας

Χρήστος Μαγγίνας - Αρθρογραφία