Δρόμοι
Τη Δευτέρα ξεκινάει το πρώτο προπονητικό καμπ των εθνικών ομάδων 4Χ100 μ.

Εθνικές ομάδες 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών: Βάζουν τις βάσεις στον Άγιο Κοσμά (vid)

Η πρώτη προπονητική συγκέντρωση της εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Εθνικές ομάδες 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών: Τα μέλη των ομάδων σκυταλοδρομίας βάζουν τις βάσεις στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι καλύτεροι σπρίντερ της χώρας συναντιόνται, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για τους αγώνες της θερινής περιόδου.

Οι προκλήσεις της φετινής σεζόν, σε συνδυασμό με εκείνες του 2024 δίνουν επιπλέον κίνητρο στα μέλη της ομάδας να δουλέψουν με συνέπεια και προσήλωση, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Το πρώτο καμπ της χρονιάς θα διαρκέσει έξι ημέρες και μετέχουν σε αυτό όλα τα κορυφαία ονόματα.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση του καμπ οι αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τη συντονίστρια των ταχυτήτων Ιωάννα Σιώμου και τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας Δημήτρη Ευαγγελόπουλο να τους μιλούν για τους στόχους της ομάδας, τις προτεραιότητες που πρέπει να μπουν και τη σημασία να δουλέψουν με συνέπεια και ομαδικότητα, προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εθνικές ομάδες 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών: Βάζουν τις βάσεις στον Άγιο Κοσμά (vid)

Οι ομάδες 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών προέρχονται από καλές εμφανίσεις την περσινή σεζόν με τους Άνδρες μάλιστα να χάνουν οριακά την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Μονάχου (39.11). Από την πρωινή προπόνηση απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους οι Ραφαέλα Σπανουδάκη, Δημήτρης Χρυσάφης και Γιάννης Καριοφύλλης, που θα ενσωματωθούν από το απόγευμα στο πρόγραμμα του καμπ.

Στο καμπ μετέχει και η ομάδα 4Χ100 μ. Ανδρών Κ23, που θα διεκδικήσει το καλοκαίρι τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν το πρωί την προπόνηση τους υπό την επίβλεψη των προπονητών Κώστα Βογιατζάκη, Περικλή Χατζηαναστασιάδη, Χρήστο Κατσίκα και Κώστα Ηλία.

Οι αθλητές και αθλήτριες που μετέχουν στο καμπ

Άνδρες: Γιάννης Νυφαντοπουλος, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Δημήτρης Χρυσάφης, Παναγιώτης Τριβυζάς, Κώστας Ζήκος, Νίκος Εμπέογλου

Άνδρες Κ23: Βασίλης Παπαμαργαρίτης, Νίκος Παναγιώτοπουλος, Γιάννης Καρυοφύλλης, Γιάννης Γρανιτσιώτης, Βασίλης Μυριανθόπουλος

Γυναίκες: Ραφαέλα Σπανουδάκη, Πολυνίκη Εμμανουηλιδου, Άρτεμις Αναστασίου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Στέλλα Μιχαηλίδου, Δήμητρα Τσουκαλά, Αλάνα Μπερν.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος