Γενικά
Επικυρώθηκαν τα παγκόσμια ρεκόρ για τους Ρόχας, Ντουπλάντις και Χολογουέι

Επικυρώθηκαν τα παγκόσμια ρεκόρ για τους Ρόχας, Ντουπλάντις και Χολογουέι

Επικυρώθηκαν τα παγκόσμια ρεκόρ που κατέγραψαν οι Γιούλιμαρ Ρόχας, Μόντο Ντουπλάντις και Γκραντ Χολογουέι κατά τη διάρκεια της σεζόν στο κλειστό. Το 15,74 μ. της Ρόχας στο τριπλούν, το 6,20 μ. με επί κοντώ του Ντουπλάντις και το 7,29 του Χόλογουεϊ στα 60 μ. με εμπόδια – που επιτεύχθηκαν την ίδια μέρα, στις 20 Μαρτίου, […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Επικυρώθηκαν τα παγκόσμια ρεκόρ που κατέγραψαν οι Γιούλιμαρ Ρόχας, Μόντο Ντουπλάντις και Γκραντ Χολογουέι κατά τη διάρκεια της σεζόν στο κλειστό.

Το 15,74 μ. της Ρόχας στο τριπλούν, το 6,20 μ. με επί κοντώ του Ντουπλάντις και το 7,29 του Χόλογουεϊ στα 60 μ. με εμπόδια – που επιτεύχθηκαν την ίδια μέρα, στις 20 Μαρτίου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Βελιγράδι 22– είναι πλέον επίσημα στο βιβλίο των ρεκόρ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος