Ακοντισμός
Ελίνα Τζένγκο: Θέλω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων

Ελίνα Τζένγκο: Θέλω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων

Η Τζένγκο θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στα Παπαφλέσσεια στις 31 Μαΐου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ελίνα Τζένγκο: Θέλω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων είπε η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ.

Η Ελίνα Τζένγκο μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, μοιάζει έτοιμη να διαχειριστεί τις προκλήσεις.

«Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά (σ.σ. Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων και στη συνέχεια ήρθε η νίκη της στη Λειριά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων με 63,65 μ., που είναι η τρίτη επίδοση στον κόσμο) ενώ έχει εξελιχθεί πολύ καλά και η προετοιμασία. Στόχος μας είναι να έχω συμμετοχή σε λίγους και καλούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα διεκδικήσω τη διάκριση στις κορυφαίες διοργανώσεις», είπε η Ελίνα Τζένγκο, μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

«Δε θέλω από τώρα να πω πόσο μακριά μπορώ α φτάσω στο Παγκόσμιο. Σίγουρα οι στόχοι είναι υψηλοί. Ωστόσο και πέρυσι περίμενα κάτι καλύτερη στο Όρεγκον και δεν ήρθε. Σε κάθε περίπτωση η χρονιά έχει πολλές απαιτήσεις και πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Πέρυσι τελείωσα τους αγώνας μέσα Αυγούστου και φέτος θα πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου στον τελικό των Diamond League», συμπλήρωσε.

Ελίνα Τζένγκο: Θέλω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων

Η Τζένγκο θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στα Παπαφλέσσεια στις 31 Μαΐου κι έπειτα θα ταξιδέψει στο Παρίσι για την πρώτη της παρουσίας σε Diamond League στις 9 Ιουνίου.

«Οι αγωνιστικοί στόχοι είναι συγκεκριμένοι. Μετά την Καλαμάτα θα ξεκινήσω τα Diamond League κι από εκεί και πέρα θέλω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Ομάδων στη Σιλέσια και φυσικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στη Φινλανδία», είπε ενώ αναμένεται να κάνει ένα πέρασμα από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που θα γίνει το Σαββατοκύριακο.

Η αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ 65,81 μ. από το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Διαβάστε επίσης:

Νικολέτα Μιχαηλίδου: Περίμενα το 1,82 μ. στο Σχολικό πρωτάθλημα

Νίκος Ανδρικόπουλος: Στο Διασυλλογικό το πρώτο αγωνιστικό τεστ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος