Άλμα επί κοντώ
Ελένη Πόλακ: Θέλω να διεκδικήσω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης

Ελένη Πόλακ: Θέλω να διεκδικήσω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης

«Έκανα πολλά άκυρα και είχα στο μυαλό να ξεκινώ από χαμηλά μόνο και μόνο για να μην ακυρωθώ».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ελένη Πόλακ: Θέλω να διεκδικήσω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, θα τα δώσω όλα, υπογράμμισε μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

«Ξεκινάω με πολύ όρεξη. Θέλω να δουλέψω και να κυνηγήσω τους στόχους μου. Αρχικά με ενδιαφέρει να πετύχω στη διάρκεια του κλειστού το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρόλα αυτά δεν με ενδιαφέρει το Παγκόσμιο κλειστού. Θέλω να διεκδικήσω τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, θέλω εκεί να είμαι σε θέση να πετύχω μια θέση ψηλά στην κατάταξη κι έπειτα θέλω να είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Φέτος θα τα δώσω όλα, για όλα. Ανεξάρτητα από το τι θα έχω πετύχει στο τέλος του 2024, σημασία έχει που θα έχω βάλει τον πήχη ψηλά», σημειωσε η αθλήτρια που συνεχίζει την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

«Έκανα πολλά άκυρα και είχα στο μυαλό να ξεκινώ από χαμηλά μόνο και μόνο για να μην ακυρωθώ, αυτό είχε ως συνέπεια να μην βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να διεκδικεί το παραπάνω. Είχα εγκλωβιστεί στο να μην ακυρωθώ. Το ίδιο φοβισμένα ξεκίνησα και το 2023. Αυτό που ήθελα την περσινή χρονιά ήταν να φτάσω να πηδάω 4,60 μ., δεν ήρθε αυτό, ωστόσο κατάφερα να σταθεροποιηθώ στα 4,40 μέτρα», είπε.

Οι πέντε καλύτερες επιδόσεις της Πόλακ

4,71 μ. 13/2/21
4,70 μ. 18/7/20
4,65 μ. 18/1/20
4,65 μ. 6/3/20
4,62 μ. 6/2/21

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος