Άλμα τριπλούν
Η Άνα Πελετέιρο διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και περιμένει τη γέννηση του πρώτου παιδιού με τον Κομπαορέ.

Έγκυος η Άνα Πελετέιρο, χάνει Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η Άνα Πελετέιρο είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Άνα Πελετέιρο διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και περιμένει τη γέννηση του πρώτου παιδιού με τον Κομπαορέ.

Η Ισπανίδα πρωταθλήτρια το ανακοίνωσε η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν και μαζί τόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Η 26χρονη έχει σχέση τους τελευταίου οκτώ μήνες με τον Γάλλο πρώην πρωταθλητή Ευρώπης στο τριπλούν Μπεντζαμίν Κομπαορέ. Ο τελευταίος έχει αποκτήσει δύο κόρες από προηγούμενη σχέση του. «Σε ερωτεύτηκα πριν από πολλά χρόνια, αλλά η ζωή αποφάσισε πως δεν ήταν η ώρα μας. Πέντε χρόνια αργότερα, επέστρεψα να το κάνω, αλλά αυτή τη φορά με εντελώς διαφορετικό τρόπο», έγραψε η Πελετέιρο, που πέρσι χώρισε με τον προηγούμενο φίλο της, που είχαν σχέση πέντε χρόνια.

Η Άνα Πελετέιρο είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Επίσης, εκτός από άλλες διακρίσεις, είναι η κάτοχος του ρεκόρ Ισπανίας με 14,87μ.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία