Γενικά

Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της 21χρονης άτυχης φοιτήτριας- Ανακοίνωση των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Πρόκειται για την 21χρονη Γεωργία Σολανάκη, που άφησε την τελευταία της πνοή στο στάδιο του πανεπιστημίου στη διάρκεια της προπόνησης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Δημοσιοποιήθηκαν την Τετάρτη και τα στοιχεία της άτυχης κοπέλας.

Πρόκειται για την Γεωργία Σολανάκη, που άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη μέσα στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης. Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι, συγγενείς και η φοιτητική κοινότητα από το δυσάρεστο γεγονός. Το ΤΕΦΑΑ προχώρησε σε ανακοίνωση.

«Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…».
Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας Γεωργίας Σολανάκη για τον αδόκητο χαμό της».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία