Γενικά
Για μία ακόμη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρέχει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα μας να σπουδάσουν.

Δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες ξεκινούν τις σπουδές τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Μία από τις αθλήτριες που ξεκινάει σπουδές στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η επικοντίστρια Ηρώ Βραδή που θα άφησε την Κέρκυρα και πήγε στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για μία ακόμη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρέχει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα μας να σπουδάσουν.

Η Ομοσπονδία εξασφάλισε συνολικά 14 υποτροφίες, που από σήμερα χρησιμοποιούνται από αθλητές και αθλήτριές της δύναμης του ΣΕΓΑΣ, δίνοντας προτεραιότητα σε όσες και όσους δεν έχουν λάβει υποτροφία στο παρελθόν και δεν έχουν άλλη εκπαίδευση.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ:

«Τη φετινή χρονιά το IEK AKMH συμπληρώνει 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξειδίκευσης και καινοτομίας. Στο πλαίσιο της σταθερής, την τελευταία δεκαετία, συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δίνει τη δυνατότητα με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΑΚΜΗ PLUS, σε όλους τους εργαζομένους, στα μέλη των οικογενειών τους και φυσικά στο δίκτυο αθλητών, προνομιακά δίδακτρα, σταθερά για όλα τα έτη φοίτησης, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα, Πειραιά και Ελληνικό, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα έχοντας διαγράψει, 50 χρόνια τώρα, μια δυναμική πορεία στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Στη διάρκεια της πορείας του έχει ανακηρυχθεί 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, ενώ αποτελεί το πρώτο ΙΕΚ στη χώρα που έγινε μέλος Πανευρωπαϊκού Δικτύου Κατάρτισης. Τον Μάιο του 2022, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως το πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης».

Μία από τις αθλήτριες που ξεκινάει τις σπουδές της στον ιδιωτικό όμιλο είναι η Ηρώ Βραδή, όπως είχε πει στο Stivostime.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία