Άλμα εις μήκος
Cyprus International Atletics Meeting: Με αφίσα τον Τεντόγλου

Cyprus International Atletics Meeting: Με αφίσα τον Τεντόγλου

Cyprus International Atletics Meeting: Με αφίσα τον Τεντόγλου η έναρξη της αγωνιστικής σεζόν στο Τσίρειο στάδιο Λεμεσού. Ο κορυφαίος αθλητής του μήνα Μαρτίου θα αποτελέσει σε κάθε περίπτωση ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα αγωνιστούν στην Κύπρο ενώ και ο ίδιος ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Μεγαλόνησο. Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Cyprus International Atletics Meeting: Με αφίσα τον Τεντόγλου η έναρξη της αγωνιστικής σεζόν στο Τσίρειο στάδιο Λεμεσού.

Ο κορυφαίος αθλητής του μήνα Μαρτίου θα αποτελέσει σε κάθε περίπτωση ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα αγωνιστούν στην Κύπρο ενώ και ο ίδιος ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Μεγαλόνησο.

Cyprus International Atletics Meeting

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της Ευρώπης για τον μήνα Μάρτιο. Πήρε τις περισσότερες ψήφους στο διαγωνισμό της ΕΑΑ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους με άλμα στα 8,55μ. στη διοργάνωση του Βελιγραδίου κέρδισε την ψήφο των φίλων του στίβου και μαζί τον πρώτο του τίτλο σε ψηφοφορία στη χρονιά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα πάρει μέρος και στα Βεργώτεια αμέσως μετα την Κύπρο, με τον πρωταθλητή του Γιώργου Πομάσκι «τιμάει» πάντα το μίτινγκ που γίνεται στην Κεφαλλονιά.

Μάλιστα, στη φετινή διοργάνωση, που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαΐου, θα πάρει μέρος στο «καλό» του αγώνισμα. Θέλει να σπάσει και το ρεκόρ μίτινγκ, που κατέχει ο ίδιος με 8,10μ. από το 2019.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος