Άλμα εις ύψος

Χριστογεώργου και Γκούσιν αγωνίζονται τη Δευτέρα στην Πράγα

Στην Πράγα εκτός από τις δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες, ξεχωρίζουν οι συμμετοχές της Ουκρανής Τσουματσένκο, της Φινλανδής Γιούνιλα και της Τσέχας Χρούμπα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο κορυφαίες Ελληνίδες άλτριες, η Ελευθερία Χριστογεώργου και η Τατιάνα Γκούσιν αγωνίζονται τη Δευτέρα 6/6 στο διεθνές μίτινγκ στην Πράγα.

Οι δύο πρωταθλήτριες βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Τσεχίας για τον πρώτο τους φετινό αγώνα εκτός ελληνικών συνόρων.

Η Ελευθερία Χριστογεώργου προέρχεται από την εντυπωσιακή της εμφάνιση την περασμένη Τετάρτη στο γκαλά γυναικών στη Φιλοθέη, όπου πέρασε το 1,93μ. Η υψίστρια του Γιώργου Πομάσκι πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ και μπορεί να στοχεύει σε πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Στην Πράγα αυτό που αναζητεί είναι η σταθερότητα.

Από την άλλη η Τατιάνα Γκούσιν, μπορεί να έμεινε στο 1,84μ. στη Φιλοθέη, όμως έχει τη δυνατότητα να πάει σε μεγαλύτερα ύψη. Φέτος έχει περάσει το 1,88μ. που έκανε στο μίτινγκ στην Καλλιθέα. Η άλτρια της Ιωάννας Σιώμου θέλει να βελτιώσει τη φετινή της επίδοση.

Ο αγώνας στο ύψος γυναικών είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:02 (ώρα Τσεχίας) και μετέχουν 10 άλτριες.

Ντενίσα Πέσοβα (Τσεχία) 1,83μ., Λορίν Μάξουελ (Γαλλία) 1,91μ., Τιχάνα Γέλετιτς (Κροατία) 1,86μ., Σίνι Λάλα (Φινλανδία) 1,87μ., Ιουλία Τσουμετσένκο (Ουκρανία) 1,94μ., Έλα Γιούνιλα (Φινλανδία) 1,95μ., Λάουρα Ζιαλόρ (Βρετανία) 1,91μ., Τατιάνα Γκούσιν (Ελλάδα) 1,91μ., Μιχαέλα Χρούμπα (Τσεχία) 1,94μ., Ελευθερία Χριστογεώργου (Ελλάδα) 1,93μ.

Τα ύψη κατά σειρά είναι: 1,75μ., 1,80μ., 1,84μ., 1,87μ., 1,90μ., 1,93μ., 1,95μ., 1,97μ. και ανά δύο εκ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία