Άλμα επί κοντώ
Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου δεν θα μπει σε αγώνες κλειστού τη φετινή σεζόν. Θα επικεντρωθεί για το καλοκαίρι, με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Αποκατάσταση στη Θεσσαλονίκη και στόχος το καλοκαίρι το Ευρωπαϊκό Κ18

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και θα πραγματοποιήσει αυτή την περίοδο την αποκατάστασή της στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου δεν θα μπει σε αγώνες κλειστού τη φετινή σεζόν. Θα επικεντρωθεί για το καλοκαίρι, με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Η νεαρή πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μπει σε αγώνες τη χειμερινή περίοδο.

«Η Ηλιάνα έχει οστικό οίδημα, μετά και τις εξετάσεις που κάναμε. Οπότε είπαμε να το ξεπεράσει και να επικεντρωθούμε για το καλοκαίρι. Θα κάνει την αποκατάστασή της στη Θεσσαλονίκη», λέει στο Stivostime ο προπονητής Σάββας Κεφαλίδης.

«Οι στόχοι έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζουν. Ο πρώτος είναι η βελτίωση και ο δεύτερος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Στην Ιερουσαλήμ η Ηλιάνα έχει τη δυνατότητα να διακριθεί», καταλήγει ο Έλληνας τεχνικός.

Η 16χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ 4,12μ. που έκανε πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Η επικοντίστρια του Γ.Σ. Σερρών είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Συμμετείχε και στις δύο μεγάλες διοργανώσεις του 2021 στην κατηγορία. Τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία