Βάδην
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δήλωσε ικανοποιημένη από την εμφάνισή της στα 35χλμ. βάδην, όπου έφθασε στην 4η θέση στο Παγκόσμιο του Γιουτζίν.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Νιώθω πολύ ικανοποιημένη από τη σημερινή μου εμφάνιση (vid)

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη- ως τώρα- ελληνική παρουσία στο Γιουτζίν, μετά το ασημένιο μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δήλωσε ικανοποιημένη από την εμφάνισή της στα 35χλμ. βάδην, όπου έφθασε στην 4η θέση στο Παγκόσμιο του Γιουτζίν.

Στη γραμμή τερματισμού είχε τις δυνάμεις όχι μόνο να χαμογελάσει, αλλά να χορέψει. Πριν αγκαλιάσει τη συναθλήτρια της Χριστίνα Παπαδούλου, δέχθηκε τα ένθερμα συγχαρητήρια αθλητριών, που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν αντίπαλες στον αγωνιστικό χώρο. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε σήμερα ιστορία πετυχαίνοντας συγκλονιστική εμφάνιση στα 35χλμ. βάδην καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με 2 ώρες 41.58 και πέτυχε την σημαντικότερη διάκριση για τη χώρα μας στη διοργάνωση, μετά το ασημένιο μετάλλιο του Τεντόγλου στο μήκος.

«Ήταν πραγματικά πολύ ωραία κούρσα. Ήξερα πως μπορούσα να κάνω μία γρήγορη κούρσα, όχι τόσο γρήγορη. Βγήκε ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές. Χάρηκα πάρα πολύ με το σημερινό αγώνα. Νιώθω πολύ ικανοποιημένη γιατί κατάφερα να συναγωνιστώ και να νικήσω, αθλήτριες που θαύμαζα όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Ντρισμπιώτη στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ, μετά τον τερματισμό της και συμπλήρωσε: «Το χάλκινο μετάλλιο δεν ήταν τόσο μακριά. Από την αρχή επέλεξα να κάνω μια γρήγορη κούρσα. Δεν ήξερα αν θα αντέξω το ρυθμό, ωστόσο το πάλεψα και βγήκε μια μεγάλη επίδοση. Το επίπεδο του αγώνα ήταν πολύ υψηλό και οι τρεις πρώτες αθλήτριες πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις». Η Ντρισμπιώτη, έχοντας δίπλα της την Χριστίνα Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε και στις συναθλήτριες της. «Παίρνω δύναμη από αυτές. Η μία στηρίζει την άλλη. Τα κορίτσια με αγαπάνε, τις στηρίζω με στηρίζουν. Η ατμόσφαιρα εδώ ήταν πολύ καλή. Ήρθε και η οικογένεια μου να με δει. Ο σύζυγος μου ήταν εδώ και με στήριζε σε όλο τον αγώνα. Ακόμη και οι Ισπανοί με στήριζαν. Ήταν μοναδική εμπειρία».
Η Ντρισμπιώτη μετά την σπουδαία εμφάνιση στο Όρεγκον στρέφει το ενδιαφέρον της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. «Στο Ευρωπαϊκό θα παλέψω για κάτι πολύ καλό, μακάρι να βγει», είπε.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία