Δρόμοι
Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 θα ανοίξουν οι εγγραφές για τον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Η διοργάνωση θα γίνει 20 Μαρτίου.

Ανοίγουν την Παρασκευή οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Ο περσινός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας διεξήχθη στις 12 Σεπτεμβρίου. Νικητές ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος και η Κατερίνα Ασημακοπούλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 θα ανοίξουν οι εγγραφές για τον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Η διοργάνωση θα γίνει 20 Μαρτίου.

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ ανακοίνωσαν την Πέμπτη το άνοιγμα των εγγραφών.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022. Διεξάγεται με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και χορηγό την ERGO ασφαλιστική.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr).

Θα εφαρμοστούν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων δρόμου εκτός σταδίου του ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη ΓΓΑ.

Στα πλαίσια αυτά οι δρομείς πρέπει να έχουν σε ισχύ, έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Επίσης, οι έχοντες πιστοποιητικό ανάρρωσης Covid-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Παράλληλα με τον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας θα γίνουν 5χλμ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Στίβου. Η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου θα γίνει σε block των 500μ. με εκκίνηση στις 08:30.  

Στα 5χλμ. θα γίνουν αγώνας Α και αγώνας Β. Στις 11:45 θα δοθεί η εκκίνηση στον αγώνα Α και στις 12:45 στον αγώνα Β, σε block των 500 ατόμων αντίστοιχα.

Δεν θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 3χλμ. και αγώνας δρόμου παιδιών και ΑμεΑ 1.000μ.

Ν’ αναφέρουμε ότι πέρσι ο αγώνας που ήταν να γίνει την άνοιξη αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας και της απόφασης της Πολιτείας. Πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο. Στον 9ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας νικητές ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος και η Κατερίνα Ασημακοπούλου.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία