Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 1.500μ.
Ανδρέας Δημητράκης: Νίκη και ιστορικό ρεκόρ

Ανδρέας Δημητράκης: Νίκη και ασύλληπτο ρεκόρ με 13 συνεχόμενες νίκες.

Ανδρέας Δημητράκης: Άλλη μια νίκη. Ένα ασύλληπτο ρεκόρ με 13 συνεχόμενες νίκες στα 1.500μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε άλλη μια πρωτιά με το χρονόμετρο να σταματάει αυτή τη φορά με 3.48.40. Μάχη έγινε για τη δεύτερη θέση που κρίθηκε στο φώτο φίνις μεταξύ του Μάριου Αναγνώστου και του Παναγιώτη Πετρουλάκη. Και οι δύο έκαναν 3.49.38 […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ανδρέας Δημητράκης: Άλλη μια νίκη. Ένα ασύλληπτο ρεκόρ με 13 συνεχόμενες νίκες στα 1.500μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε άλλη μια πρωτιά με το χρονόμετρο να σταματάει αυτή τη φορά με 3.48.40. Μάχη έγινε για τη δεύτερη θέση που κρίθηκε στο φώτο φίνις μεταξύ του Μάριου Αναγνώστου και του Παναγιώτη Πετρουλάκη. Και οι δύο έκαναν 3.49.38 και η ανάλυση ήταν για τον πρώτο 3.49.371 και για τον δεύτερο 3.49.374.

«Η αλήθεια ήταν πως ήταν πολύ δύσκολη (σ.σ. η χρονιά) λόγω και του κορονοϊού. Δεν είχαμε αγώνες στο εξωτερικό δεν είναι και κανέναν ουσιαστικό στόχο, γιατί το παγκόσμιο είναι δύσκολο σαν στόχος. Θέλω για το ανοιχτό να είμαι καλύτερα προετοιμασμένος. Είχα έναν τραυματισμό που ακόμα με ταλαιπωρεί», δήλωσε στο stivostime και τον Tόλη Λελεκίδη ο Ανδρέας Δημητράκης.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος