Άλμα τριπλούν
Αναστασία Βοκοτοπούλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλου στο τριπλούν

Αναστασία Βοκοτοπούλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλου στο τριπλούν

Η κορυφαία Ευρωπαία της ηλικίας της (Γυναίκα Κ20) για το 2023

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αναστασία Βοκοτοπούλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλου στο τριπλούν με 13,34 μ. (0,6), στη διάρκεια του 3ου Αλεξανδρινού μίτινγκ.

Η κορυφαία Ευρωπαία της ηλικίας της (Γυναίκα Κ20) για το 2023 έγινε η αθλήτρια του Παναγιώτη Μπαλταδούρου η οποία πέτυχε και μεγάλο ατομικό ρεκόρ (είχε 12,70 μ.).

Η Αναστασία Βοκοτοπούλου έδειξε πως στη διοργάνωση της Ιερουσαλήμ θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια θέση ψηλά στην κατάταξη.

Αναστασία Βοκοτοπούλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλο στο τριπλούν

Η 19χρονη αθλήτρια έδειξε σταθερότητα σε μεγάλες προσπάθειες, αφού είχε ακόμη άλματα στα 12,47 μ., 12,87 μ., 12,73 μ., 12,92 μ. και 13,16 μέτρα. Η ανερχόμενη αθλήτρια σημείωσε την τρίτη επίδοση στον κόσμο.

Τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε η επίσης 19χρονη Αλεξάντρα Μίτροβιτς με 13,10 (-2,0), αθλήτρια που επίσης έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κ20.

Η Σωτηρία Ράπτη μπορεί να μη πήγε όσο μακριά θα ήθελε καθώς είχε καλύτερο άλμα στα 12,97 μ. (1,5), ωστόσο πέτυχε το στόχο της, αφού σημείωσε επίδοση ΄καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στεφανίδη: Στα 4,55 μ. στη Ντόχα

Aντιγόνη Ντρισμπιώτη: Ο Μπρέντ Βάλανς νέος της προπονητής

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος