Δρόμοι
Η 27χρονη ταξίδεψε στη Γερμανία όπου για μία εβδομάδα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας

Αναστασία Μαρινάκου: Επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις

Η 27χρονη ταξίδεψε στη Γερμανία όπου για μία εβδομάδα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αναστασία Μαρινάκου: Επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις, περίπου ένα μήνα από τον αγώνα της στην Κωνσταντινούπολη.

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας, ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να δώσει τέλος στον τραυματισμό στο πέλμα.

Η 27χρονη ταξίδεψε στη Γερμανία όπου για μία εβδομάδα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, το οποίο και συνέχισε στην Ελλάδα.

«Το Σάββατο θα τρέξω για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της Τουρκίας. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ στην αποκατάσταση και προσπάθησα να κρατήσω την φυσική μου κατάσταση με κολύμπι και ποδήλατο», είπε η Aναστασία Μαρινάκου που προέρχεται πολύ καλές εμφανίσεις το προηγούμενο έτος.

«Ο γιατρός μου είπε πως είναι σημαντικό να μην πονάω όταν θα ξεκινήσω και πάλι τις προπονήσεις, ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη του τραυματισμού θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες» συμπλήρωσε.

Αναστασία Μαρινάκου: Επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις

Η Μαρινάκου έχει ως στόχο της σεζόν μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, καθώς και στην πραγματοποίηση δυνατών εμφανίσεων μέσα στο καλοκαίρι, οι οποίες θα της επιτρέψουν να διεκδικεί το 2024 την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Προγραμματίζω μετά το Πάσχα να κάνω μια μεγάλη προετοιμασία στο Καρπενήσι. Ο στόχος είναι οι καλές εμφανίσεις στα 5.000 μέτρα. Θα ξεκινήσω τους αγώνες στις 30/5 στην Καρλσρούη έχω στη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Ομάδων, ενώ τον Ιούλιο θα συμμετάσχω τόσο στο Πανελλήνιο, όσο και στο Βαλκανικό. Παράλληλα θα επιδιώξω να έχω συμμετοχή και σε κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό.

Θεωρώ πως είναι σημαντικό να κάνω κούρσες με έντονο συναγωνισμό που θα με βοηθούν να γίνονται καλύτερη και στη διαχείριση της κούρσα, αλλά και στην επίτευξη καλύτερων επιδόσεων» κατέληξε.

Η Μαρινάκου το χειμώνα έτρεξε τα 3.000 μ. σε 9.05.82 κι έγινε η τέταρτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο πατέρας της στον αγώνα που θα τρέξει και αυτή

Πως βλέπει μια γυναίκα τη φούστα που έδωσε «δώρο» ο Καραπαπάς στον Μπαλτάκο – Με τα μάτια του AI

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος