Άλμα εις μήκος
Η τρίτη φετινή στάση του Μίλτου Τεντόγλου στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού θα είναι στη Γαλλία και στο μίτινγκ του Λιεβάν.

Αναχωρεί αύριο για τη Γαλλία ο Μίλτος Τεντόγλου που αγωνίζεται την Τετάρτη στο Λιεβάν

Ο Μίλτος Τεντόγλου την περασμένη Τετάρτη στο Τόρουν κέρδισε στο μήκος με άλμα στα 8,40μ. που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η τρίτη φετινή στάση του Μίλτου Τεντόγλου στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού θα είναι στη Γαλλία και στο μίτινγκ του Λιεβάν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι αναχωρούν την Τρίτη για τη Γαλλία και αγωνίζεται την Τετάρτη (15/2) στο μίτινγκ του Λιεβάν.

Ο ολυμπιονίκης του μήκους «κουβαλάει» την εντυπωσιακή του εμφάνιση την περασμένη Τετάρτη στο Τόρουν, όπου κέρδισε με 8,40μ., την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Έχει κάνει άλλον έναν αγώνα, στις 2 του μήνα στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ, όπου νίκησε με 8,12μ.

Ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό και πρωταθλητής Ευρώπης στον ανοιχτό, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του Ευρωπαϊκού κλειστού. Στην Κωνσταντινούπολη θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπη που είχε κερδίσει το 2021 στο Τόρουν.

Ο 24χρονος άλτης θα προσπαθήσει να παραμείνει σταθερός σε μεγάλα άλματα και να κάνει το 2 στα 2 στη σειρά World Indoor Tour Gold. Μετά θα απομένει η συμμετοχή του στις 22 του μήνα στη Μαδρίτη, που θα είναι η τελευταία του πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ πριν, το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Σε ό,τι αφορά το μίτινγκ στο Λιεβάν βασικοί του αντίπαλοι θα είναι ο Αμερικανός Μαρκίς Ντέντι και ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ. Ο πρώτος έχει πηδήξει φέτος 8,01μ. και ο δεύτερος 8,19μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία