Άλμα επί κοντώ
Αυτούς τους δύο έχεις ανάγκη μόνο Μανόλο...

Αυτούς τους δύο έχεις ανάγκη μόνο Μανόλο…

Οι δύο άνθρωποι που χρειάζεται πραγματικά ο Μανόλο Κάραλης

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο δικός μας Μανόλο, επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα έπειτα από τη μάχη που έδωσε στο Όρεγκον και παρότι δεν κατάφερε να έχει στις αποσκευές του κάποιο μετάλλιο, πάτησε και πάλι ελληνικό έδαφος με το κεφάλι ψηλά.

Στο αεροδρόμιο συνάντηση μόλις δύο ανθρώπους που όμως είναι και οι πιο σημαντικοί στη ζωή του. Οι μοναδικοί δύο που έχει πραγματικά ανάγκη.

Ο λόγος για τους γονείς του Έλληνα αθλητή, που ήταν και πάλι εκεί, δίπλα του.

Ένα post που έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδειξε το παράπονό του, το απόλυτα δικαιολογημένο παράπονό του από το γεγονός ότι όλοι κρίνουν σύμφωνα με τα αποτελέσματα και όχι σύμφωνα με την προσπάθεια.

«Στην επιτυχία πολλοί. Στην “αποτυχία” μόνο δύο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανόλο, τον οποίο υποδέχθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος οι γονείς του σε αντίθεση με τον πολύ κόσμο που τον είχε υποδεχθεί πέρυσι, έπειτα από την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ήταν εκεί για ακόμη μια φορά.

«Δεν υπάρχει αποτυχία στην προσπάθεια, στην επιμονή, στο στόχο» του έγραψε η Βασιλική Μιλλούση, που πρόσθεσε πως «δεν έχεις ανάγκη καμία κάμερα, αυτοί οι δύο θα είναι πάντα η πιο σημαντική σου κάμερα».

Δείτε την ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel Karalis (@manolo)

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Χρήστος Μαγγίνας

Χρήστος Μαγγίνας

Χρήστος Μαγγίνας - Αρθρογραφία