Μαραθώνιος

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Baby Boom ανατροπή και νικητής ο Πιτσώλης – Έτσι κέρδισε τον Γκελαούζο – Πρώτη στις γυναίκες η Κωνσταντινοπούλου (vids)

Λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί ο Χαράλαμπος Πιτσώλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης έκανε μια τεράστια ανατροπή στο τελευταίο χιλιόμετρο και τερμάτισε πρώτος στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Λίγο πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί ο Χαράλαμπος Πιτσώλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας λοιπόν.

Ο αθλητής του ΓΑΣ Ιλισσός κέρδισε τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο (Παναθηναϊκός) και αφιέρωσε τη νίκη στη γυναίκα του που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
Αυτό το μετάλλιο, όπως θα τον ακούσετε να λέει, είναι το μεγαλύτερο από όλα.

Η στιγμή που ο Πιτσώλης τερματίζει πρώτος

Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος κόντρα στον αθλητή του Παναθηναϊκού, που μάλιστα πέρσι είχε καταφέρει να κάνει ρεκόρ για Έλληνα αθλητή.

Ο Γκελαούζος τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 2:24:45, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Κώστας Σταμούλης με 2:25:37.

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές που είδαμε στη γραμμή του τερματισμού, ήταν τον φετινό νικητή να χειροκροτεί τον περυσινό.

39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας – Ο Πιτσώλης χειροκροτεί τον Γκελαούζο!

Στις γυναίκες τώρα, η μεγάλη νικήτρια ήταν η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, αθλήτρια του ΑΠΚ Νεάπολης, κάνοντας έναν πραγματικά συγκλονιστικό αγώνα.

Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της σε 2.46.00, μια επίδοση που τη φέρνει στο Top 20, δείχνοντας πόσο ψηλά είναι ο πήχης για εκείνη. Επίδοση ρεκόρ για την ίδια.

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν η νικήτρια

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Κατερίνα Ασημακοπούλου και στην τρίτη η Ράνια Ρεμπούλη.

Η στιγμή που τερματίζουν τα δύο κορίτσια

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Πηγή: Sportime

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης

Στέλιος Ανδρικάκης - Αρθρογραφία