Γενικά
Ημέρα μνήμης ήταν το Σάββατο 26 Μαρτίου. Η «οικογένεια» του στίβου τίμησε τον Βασίλη Σεβαστή, στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Το Σάββατο το μνημόσυνο του Βασίλη Σεβαστή

Το μνημόσυνο του Βασίλη Σεβαστή θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Athens Marriott.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στις 8 Απριλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή. Η οικογένειά του το Σάββατο 26 Μαρτίου κάνει το μνημόσυνό του.

Συγκεκριμένα η οικογένειά του, έκανε γνωστό, πως το ετήσιο μνημόσυνο του πρώην προέδρου και γ.γ. του ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθεί  στις 18:00 στο ξενοδοχείο Athens Marriott (Συγγρού 385) στην αίθουσα Aegean Ballroom.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι όσοι παραβρεθούν πρέπει να τηρήσουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας και κατά την είσοδό τους στο χώρο να επιδείξουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης. Είναι απαραίτητη και η χρήση μάσκας.

Ο Βασίλης Σεβαστής απεβίωσε στις 8 Απριλίου του 2021 στο γενικό νοσοκομείο «Η Σωτηρία» στην Αθήνα από κορονοϊό σε ηλικία 72 ετών. Προηγουμένως νοσηλεύονταν επί λίγες εβδομάδες, καθώς είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας. Ο Βασίλης Σεβαστής είχε μεγάλη πορεία στον ελληνικό στίβο και αθλητισμό και απώλειά του άφησε μεγάλο κενό.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία