Επικαιρότητα
3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

Στη σφυροβολία των Ανδρών θα δώσουν το παρών ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το 3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ, στην πόλη της Αλεξάνδρειας, θα είναι ο πρώτος δυνατός αγώνας της καλοκαιρινής περιόδου, το Σάββατο 6 Μαΐου.

Στη σφυροβολία των Ανδρών θα δώσουν το παρών ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Ο 4ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, Μιχάλης Αναστασάκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20, Γιάννης Κορακίδης, ο “ασημένιος” στο Παγκόσμιο Κ20 του 2021, Ορέστης Ντουσάκης, καθώς και οι πρωταθλητές Ιβάν Μενγκλεμπέη και Μαρκέλο Μεμά, θα έχουν την ευκαιρία για δυνατές βολές. Ο Αναστασάκης θα κάνει τον πρώτο του αγώνα, μετά το χειρουργείο στους κοιλιακούς/προσαγωγούς τον περασμένο Οκτώβριο.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν και τα υπόλοιπα αγωνίσματα, όπως τα 100 μ. των Ανδρών με τους Δημήτρη Χρυσάφη, Παναγιώτη Τρυβιζά και Βασίλη Μυριανθόπουλο, το μήκος με τους Νίκο Σταματονικολό, Αντώνη Στυλιανίδη, Νίκο Ξενιδάκη και στις γυναίκες με τη Βασιλική Χαϊτίδου. Στο ύψος οι Ελευθερία Χριστογεώργου και Παναγιώτα Δόση θα κάνουν τον πρώτο τους αγώνα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η πρώτη παρουσία του Παναγιώτη Ρούμτσιου στα 110 μ. εμπόδια.

3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

Στη σφαιροβολία, το δίδυμο Οδυσσέα Μουζενίδη και Τάσου Λατιφλάρι θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο. Οι συμμετοχές στη διοργάνωση αναμένεται να οριστικοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Πάντου, ενώ είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της παγκόσμια ομοσπονδίας και οι επιδόσεις θα μετρήσουν στο παγκόσμιο ράνκινγκ.

Διαβάστε επίσης: 

Μαρία Κάσσου: Θέλω να είμαι παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις (vid)

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος