Επικαιρότητα
38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Δεύτερη επίδοση όλων των εποχών η Φιλτισάκου

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Δεύτερη επίδοση όλων των εποχών η Φιλτισάκου

Πέτυχε την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού επικρατώντας στα 3.000 μ. με 11.24.92.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας) πέτυχε την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού επικρατώντας στα 3.000 μ. με 12.24.92 σημειώνοντας την δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση. Ήμουν στεναχωρημένη με την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας, καθώς λόγω συνθηκών και κάποιων προβλημάτων που είχα την κούρσα δε μου βγήκε μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου. ΄΄Έχω δουλέψει καλά και περιμένω το καλοκαίρι να είμαι εντός στόχων και να συμμετάσχω τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε η αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον Άγη Πίσχο.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Πένυ Τσινοπούλου (Βέλος Παλαιού Φαλήρου) που ήταν δεύτερη με 12.38.32 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια επέστρεψε φέτος σε υψηλό επίπεδο και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ΄Εφη Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) με 13.26.11.
Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος