Άλμα τριπλούν
Ανακοινώθηκαν οι λίστες συμμετοχών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Δηλώθηκαν 593 αθλητές από 47 χώρες.

37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Αρνείται να… χάσει ο Τσιάμης, 17η νίκη με 16,52μ.

Ο Δημήτρης Τσιάμης κέρδισε στο έκτο και τελευταίο του άλμα και άφησε δεύτερο τον Νίκο Ανδρικόπουλο με 16,27μ. και τρίτο τον Ανδρέα Πανταζή με 16,22μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Δημήτρης Τσιάμης πρόσθεσε άλλη μια πανελλήνια νίκη, την 16η στον κλειστό, στο τριπλούν με 16,52μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Με το γνωστό του πείσμα, την εμπειρία και τη στόφα του πρωταθλητή, ο άλτης του Παναγιώτη Μαρκιανίδη έκανε στην έκτη και τελευταία προσπάθεια το άλμα που του έδωσε τη νίκη. Στον αγώνα φαινόταν ότι η πρώτη θέση θα πήγαινε στον Νίκο Ανδρικόπουλο που προηγούνταν με 16,27μ., όμως ο Δημήτρης Τσιάμης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και… απάντησε με ένα καλό άλμα στα 16,52μ. που είναι και φετινό του ρεκόρ. Τόσο ο Τσιάμης, όσο και ο Ανδρικόπουλος που ήταν δεύτερος με 16,27μ. βρίσκονται εντός πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Πιο πίσω έμεινε ο Ανδρέας Πανταζής, που στον τελικό ήταν τρίτος με 16,22μ. Για τον Δημήτρη Τσιάμη η 17η νίκη σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα κλειστού στο τριπλούν είναι ένα μοναδικό επίτευγμα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία