Μαραθώνιος
16ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Δέκα χιλιάδες δρομείς στην αφετηρία

16ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin: Δέκα χιλιάδες δρομείς στην αφετηρία

16ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin: Δέκα χιλιάδες δρομείς στην αφετηρία μετρούν αντίστροφα. Το πολυδιάστατο γεγονός θα σημάνει την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα και παράλληλα θα αναδείξει διεθνώς τη Μακεδονία και την Ελλάδα ως κοιτίδα αθλητισμού, ειρήνης και κοινωνικής ευαισθησίας. Η διάθεση των τελευταίων θέσεων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο Κέντρο Εγγραφών, στο Περίπτερο […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

16ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin: Δέκα χιλιάδες δρομείς στην αφετηρία μετρούν αντίστροφα.

Το πολυδιάστατο γεγονός θα σημάνει την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα και παράλληλα θα αναδείξει διεθνώς τη Μακεδονία και την Ελλάδα ως κοιτίδα αθλητισμού, ειρήνης και κοινωνικής ευαισθησίας.

Η διάθεση των τελευταίων θέσεων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο Κέντρο Εγγραφών, στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ-HELEXPO (ώρες λειτουργίας 10:00 – 19:00, έως και σήμερα), με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος