Ημιμαραθώνιος
11ος ΗμιΜαραθώνιος Αθήνας: 19.000 δρομείς σε αναμονή για την εκκίνηση

11ος ΗμιΜαραθώνιος Αθήνας: 19.000 δρομείς σε αναμονή για την εκκίνηση

Στους 10.000 ανέρχονται οι δρομείς που συμμετέχουν στον αγώνα των 5 χλμ-ΟΠΑ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

11ος ΗμιΜαραθώνιος Αθήνας: 19.000 δρομείς σε αναμονή για την εκκίνηση το πρωί της 19ης Μαρτίου 2023 σε έναν αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Περί τους 8.000 δρομείς που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα 21.1χλμ. του Ημιμαραθωνίου ενώ στην ίδια αφετηρία θα βρεθούν και οι δρομείς που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου.

Στους 10.000 ανέρχονται οι δρομείς που συμμετέχουν στον αγώνα των 5 χλμ-ΟΠΑΠ θα εκκινήσουν από την κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, στο ύψος των οδών Όθωνος – Μητροπόλεως.

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο του φετινού Ημιμαραθωνίου διοργανώνεται το Family Run, στο οποίο συμμετέχουν 500 παιδιά που φοιτούν από την Α’ έως και την Ε’ Δημοτικού μαζί με τους ισάριθμους ενήλικες συνοδούς τους. Στην ίδια διαδρομή θα τρέξουν και αθλητές του Special Olympics Hellas και ΑμεΑ χωρίς ηλικιακό όριο συμμετοχής.

Για το Family Run η εκκίνηση θα δοθεί επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ενώ ο τερματισμός θα είναι κοινός με τους υπόλοιπους αγώνες, μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

11ος ΗμιΜαραθώνιος Αθήνας: 19.000 δρομείς σε αναμονή για την εκκίνηση

Ο αγώνας του Ημιμαραθωνίου Δρόμου θα ξεκινήσει στις 09.00. Μισή ώρα (09:30) αργότερα θα δοθεί εκκίνηση για το Family Run και τελευταίοι θα εκκινήσουν οι δρομείς των 5χλμ-ΟΠΑΠ, στις 11:45.

Όλοι οι τερματισμοί θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 12.10.

Όπως κάθε χρόνο οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους (με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό συμμετοχής στον αγώνα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης, όπου θα πραγματοποιηθεί και η Athens Half Marathon EXPO που θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, 11854 – Γκάζι, Αθήνα) και θα είναι ανοικτό την Πέμπτη (13.00- 20.00), την Παρασκευή (10.00-20.00) και το Σάββατο (10.00- 18.00).

Ο 11ος ΗμιΜαραθώνιος Αθήνας υλοποιείται με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην

Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία: Η Ελίνα Τζένγκο στη συνέντευξη Τύπου

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος